Puma ile Yeni, Şimdi Başlıyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Puma ile Yeni, Şimdi Başlıyor!

Tarihler: 11 Eylül 2013 Çarşamba ~ 11 Kasım 2013 Pazartesi

Firma: Puma

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 11, 2013 ~ Kas 11, 2013

Dünyaca ünlü yaşam ve spor giyim markası PUMA, Sonbahar Kış 2013 koleksiyonunda devrim yapıyor ve yeni, şimdi başlıyor! Bir sonraki akım, yeni trend, gelecek ikon hiçbir şey yarını veya bir sonraki sezonu beklemiyor! Artık iş birlikleri beklemeye alınmıyor veya bir sonraki sezon için beklemiyor. Gelecekte yapılacak ne varsa hemen şimdi harekete geçiliyor ve size en hızlı şekilde size sunuluyor. Puma ile yeni, şimdi başlıyor!

Hazır mısınız? Emin misiniz? Tamam. İşte tam karşınızda Puma’nın sınır tanımayan “Yeni, şimdi başlıyor!” koleksiyonu. Sadece bir koleksiyon değil aynı zamanda pumanın yaşam tazı alanındaki yeni sloganı. Hayatta hiçbir şey beklemeye değmiyor, öyleyse siz neden gelecek sezonun ürünlerini ve tarzını bekleyesiniz? Puma beklemekte olan tüm işbirliklerini başlattı ve bu koleksiyon ile size yeni olan ne varsa hemen sunacağının sözünü verdi. Hayvan desenleri, yırtıcı detaylar, puantiyeler ve canlı renkler hiç biri kullanılırken sakınılmamış bir koleksiyon işte bu tam bir söz ne dersiniz?
Merak ettiniz değil mi? O zaman sizi en yakın Puma mağazasını ziyarete bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT