Quantum Q Master Özgünlüğün Ve Özgürlüğün Simgesi

Quantum Q Master Özgünlüğün Ve Özgürlüğün Simgesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Quantum Q Master Özgünlüğün Ve Özgürlüğün Simgesi

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Quantum

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Quantum Q Master 2016-2017 Sonbahar/ Kış sezonunda da özgün stil ve özgürlüğün eşsiz simgesi modellere imza atıyor. Klasik stili Quantum tarzı ile yorumlayan tasarımı ve otomatik mekanizmasının gücü ile dikkat çeken modeller yeni sezonun gözdeleri olmaya aday.

Yüksek kalite materyal ile teknolojinin en şık örneğini sergileyen Q Master serisinin QMG547 ve QML553 modelleri, yeteneklerinin sınırlarını keşfetmekten zevk alanlar ve olağanüstü saat tasarımları arayanlar için tasarlandı.

Q Master QMG547 modelinde 45 mm’lik paslanmaz çelik kasanın şık görünümü, yansıma yapmayan anti-refle camla tamamlanıyor. Self-winding otomatik mekanizma model; saat, dakika, saniye özellikleri ve 5 farklı renk seçeneği ile ön plana çıkıyor.

39 mm’lik paslanmaz çelik kasa, yansıma yapmayan anti-refle cam, self-winding otomatik mekanizma ve 5 farklı renk seçeneği özellikleri ile ön plana çıkan Q Master QML553 ise paslanmaz çelik kordonu ile seride yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT