Radika Aromaterapi Kadınları Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’yle El Ele!

Radika Aromaterapi Kadınları Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’yle El Ele!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Radika Aromaterapi Kadınları Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’yle El Ele!

Tarihler: 04 Mart 2021 Perşembe ~ 04 Mayıs 2021 Salı

Firma: Pembe İzler

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 4, 2021 ~ May 4, 2021

Sağlığına özen gösterenleri kimyasallarla kirletilmemiş doğal kişisel bakım ürünleriyle buluşturan kadın girişimcilerin kurduğu Radika Aromaterapi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırladığı hediye setlerinden elde edilen gelir ile Pembe İzler Kadın Kanserleri Derneği’ne destek oluyor.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde özel ve anlamlı hediye arayışında olanlara çok sayıda seçenek sunan Radika Aromaterapi, Kadınlar Günü Koleksiyonu’yla kanserle savaşan kadınlara destek olma fırsatını da veriyor. Radika’nın koleksiyonunda aromaterapik kolonyalar, saf zeytinyağı sabunları, bitki hidrosolleri gibi doğal ürünlerle oluşturulmuş setler öne çıkıyor.

Lavanta Kokulu Kadınlar
Kadınlar Günü Koleksiyonu’nda en çok ilgi gören “Lavanta Kokulu Kadınlar” setinde lavanta uçucu yağıyla zenginleştirilmiş aromaterapik kolonya ve lavantalı saf zeytinyağı sabununun yanında, açmadan toplanmış lavanta çiçekleriyle doldurulmuş lavanta yastığı yer alıyor. Radika Aromaterapi’nin kurucularından Derya Acar, lavantanın zarif ve güzel olduğu kadar bakterilerle savaşma ve yaraları iyileştirme gücüne de dikkat çekerek “Lavanta biz kadınlara çok benziyor, gerektiğinde savaşçı, gerektiğinde şefkatli ve her zaman güçlü bir çiçek” diyor.

Güllük Gülistanlık
Gül temasının öne çıktığı “Güllük Gülistanlık” hediye setinde ise doğal yağlarla formüle edilen güllü el kremi ve tamamen doğal gül suyu yer alıyor. Oldukça değerli bir ürün olan gül uçucu yağı ve gül hidrosolü bu setle birlikte kadınlara doğal güzellik sunuyor.

Bolluk ve Bereket uçucu yağ karışımı ve kolonyası
Formülü yüzlerce yıllık gelenekleri referans alarak hazırlanan Bolluk ve Bereket Kolonyası’nda tam 15 farklı uçucu yağ yer alıyor. 80 derecelik alkol oranına sahip olan kolonya tam bir virüs savaşçısı aynı zamanda. Uçucu yağ karışımı ise doğanın mucizelerini yaşadığımız ortamlara taşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT