Rahatlık ve Şıklığın Açık Havadaki Buluşması

Rahatlık ve Şıklığın Açık Havadaki Buluşması

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rahatlık ve Şıklığın Açık Havadaki Buluşması

Tarihler: 20 Mayıs 2019 Pazartesi ~ 20 Temmuz 2019 Cumartesi

Firma: Lunica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 20, 2019 ~ Tem 20, 2019

Fonksiyonellik ve kaliteyi estetikle buluşturan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunun öne çıkan parçalarından Cross Köşe Takımı ile rahatlığı ve şıklığı bir arada sunuyor. Asimetrik sırt detayı, geometrik örgü desenleri ve zarif ayak formu ile yaşam alanlarına yeni bir boyut kazandıran Cross Köşe Takımı, geniş oturum alanıyla da dış mekanların baş aktörü olmaya aday.

Fark yaratan şık bahçelere konforlu ve estetik mobilyalarıyla imza atan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Cross Köşe Takımı ile açık havaya yeni bir boyut kazandırıyor. Rahatlığın ve şıklığın birleşiminden oluşan modern tarzı, zarif ayak formu, asimetrik sırt detayı ve geometrik örgü desenleriyle dış mekanların baş aktörü olmaya aday Cross Köşe Takımı, geniş oturum alanıyla da büyük rahatlık sunuyor.

Uzun yıllar boyunca yaşanacak keyifli anlarda size eşlik etmeye hazır olan Cross Köşe Takımı, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT