Ralph Lauren’in Yeni Koleksiyonu ‘Denim&Supply Ralph Lauren’

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ralph Lauren’in Yeni Koleksiyonu ‘Denim&Supply Ralph Lauren’

Tarihler: 04 Nisan 2013 Perşembe ~ 04 Haziran 2013 Salı

Firma: Ralph Lauren

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 4, 2013 ~ Haz 4, 2013

Amerikan moda devi Ralph Lauren’in vintage ve eklektik parçalardan esinlenerek yarattığı yeni denim koleksiyonu “Denim&Supply Ralph Lauren” Beymen Blender larda moda tutkunlarıyla buluşuyor.

Bağımsız ve genç bir koleksiyon olarak hayata geçirilen ve Türkiye’de sadece Beymen Blender mağazalarında satışa sunulan markanın 2013 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki baskılı denim ceketler, renkli gömlekler, yelekler, kısa şortlar, farklı desenlerdeki premium boyfriend ve skinny jean’ler cool ve estetik bir stil arayışındakilere hitap ediyor.

Spor giyime kattığı vintage detaylarla bohem lüksü temsil eden ve tüm parçaların kendi içinde uyumla kombinlendiği koleksiyonun ön planında yer alan jean’ler, farklı kesim ve taşlanma tekniğiyle, genç ve bohem bir tarzı yansıtıyor.

2013 Yaz’ının vazgeçilmezi Denim&Supply Ralph Lauren’inkoleksiyonlarında kullandığı boncuk, metal ve yamalı yırtmaç gibi feminen detaylar kadınlara cool ve çekici bir görünüm kazandırırken, erkekler şehirli ve asi tarzını doğal renklerle biraraya getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT