Ramazan Ayında Uzun Süren Tazelik Garanti Altında

Ramazan Ayında Uzun Süren Tazelik Garanti Altında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan Ayında Uzun Süren Tazelik Garanti Altında

Tarihler: 28 Mayıs 2018 Pazartesi ~ 28 Temmuz 2018 Cumartesi

Firma: Hotpoint

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2018 ~ Tem 28, 2018

Hotpoint, yiyeceklerin üzerine saf hava veren Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları ile Ramazan ayında da uzun süren tazelik sağlıyor.

Beyaz eşyada 100 yılı aşkın tecrübesiyle dünyanın bir numaralı beyaz eşya üreticisi Whirlpool Corporation bünyesinde faaliyet gösteren Hotpoint, üstün teknolojiyle tasarlanan ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya davet ediyor. Hotpoint’in yiyeceklerin üzerine saf hava püskürterek normalden daha uzun süre tazelik sağlayan Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları, iftar ve sahur için hazırlanan lezzetli yemeklerin besin değerini haftalarca koruyor ve tazeliğini garanti altına alıyor.

Hotpoint’in Gıdaya Özen Gösterme Kültürü kapsamında geliştirilen Active Oxygen teknolojisine sahip buzdolapları, yemeklerin daha iyi saklanmasına ve düzenlenmesine yardımcı, böylelikle gıda israfının önlenmesine katkı sağlayan bir ürün olarak öne çıkıyor. Sebzelik bölmesinin üstünde bulunan özel sürgülü mekanizma ile hava dolaşımını kontrol eden sebzelik nem kontrol sistemi ise sebzeler için ideal nem ve soğukluğu ayarlıyor. Hassas gıdaları sıfır derecenin altında güvenle saklayabileceğiniz sıfır bölmesine sahip buzdolabı, kahvaltılıklardan et ve balığa kadar bir çok ürünü besin değerlerini, tazeliklerini, tat ve renklerini koruyarak daha uzun süre muhafaza ediyor. Marketten, pazardan alınan et, balık gibi hassas yiyeceklerin birkaç gün içerisinde tüketilecekse, dondurulup tekrar çözülmesine gerek kalmadan taze kalmasını sağlıyor.

Hotpoint buzdolapları, hızlı dondurma fonksiyonu sayesinde tek tuşla yeni dondurmak istenilen gıdaları hızlı bir şekilde donduruyor. Böylece yeni dondurulacak gıdalar, önceden donmuş gıdaların soğukluk derecesine kısa sürede ulaşıyor ve ısı dengesi korunmuş oluyor. I Care fonksiyonu ise buzdolabının minimum enerji tüketerek çalışmasını sağlıyor. Soğutma performansını üst seviyede tutan bu fonksiyon ile buzdolabı siz evde yokken minimum enerji harcıyor. Tatil fonksiyonunu aktif hale getiren kullanıcılar ise enerji tüketimini en aza indiriyor ve siz tatildeyken buzdolabının soğutucu kısmında boşuna enerji harcanmamış oluyor.

10 yıl kompresör garantisi ile satışa sunulan buzdolapları, iki kapı ve kombi seçenekleriyle tüketicilerle buluşuyor. Haziran ayı boyunca 1.799 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan buzdolapları hakkında daha detaylı bilgi almak için https://www.hotpoint.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hotpoint Hakkında: Bir Whirlpool Corporation markası olan Hotpoint, 1911 yılından beri evin her alanında maksimum konfor sunmak için yenilikçi ürünler tasarlıyor. Hotpoint ürünleri, mükemmel performansı, yüksek verimliliği ve sağladığı enerji tasarrufuyla hayatınıza değer katıyor. Evdeki yaşam kalitesini sürekli artırmak isteyenlerin istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan ürünler, paylaşımın, konforun ve samimiyetin merkezi konumunda bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT