Ramazan Bayramı’nda En Tatlı Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan Bayramı’nda En Tatlı Kampanya

Tarihler: 13 Ağustos 2012 Pazartesi ~ 13 Ekim 2012 Cumartesi

Firma: Dilek Pastaneleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2012 ~ Eki 13, 2012

Dilek Pasteneleri’nden Bayrama Özel ‘En Tatlı’Kampanya: “3 Kutu Çikolata Alana 1 Kutu Hediye”

Pastane-Café-Restaurant formatını Türkiye’de ilk kez hayata geçiren Dilek Pastaneleri Ramazan Bayramı'nda damaklarda lezzet fırtınası estiriyor. Dilek Pastaneleri birbirinden lezzetli özel çikolatalarını sevdiklerinizle paylaşmanız için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bayram ziyaretleri ve ev ikramlarında sevdiklerini çikolata ile mutlu etmek isteyenleri Dilek Pastaneleri'nde birbirinden güzel seçenekler bekliyor. Dilek Pastaneleri’nin usta ellerde hazırlanmış çikolataları “EN TATLI” kampanya ile Ramazan Bayramı’nı tatlandırıyor. Bayram boyunca Dilek Pastaneleri’nden 3 kutu çikolata alana 1 kutu çikolata hediye ediliyor.

1957’den bu yana müşterilerine hizmet veren Türkiye’nin en özel pasta ve çikolata imalatına sahip kurumlarından Dilek Pastaneleri, geleneksel lezzetlerin yanı sıra bayrama özel spesiyal çikolatalarıyla benzersiz bir lezzet yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT