Ramazan'da Sofralarınıza Lezzet Katın!

Ramazan'da Sofralarınıza Lezzet Katın!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan'da Sofralarınıza Lezzet Katın!

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Yemek yapmayı eğlenceli hale getiren ve pratik çözümler sunan Tefal, sevdiklerinizle keyifli ve lezzetli bir ramazan geçirmeniz için Clipso + Precision 4’lü düdüklü tencere setinde indirim fırsatı sunuyor.

Tefal, pratik ve hayatınızı kolaylaştıracak mutfak ürünleriyle iftar masalarınızı kolaylıkla hazırlamanıza yardımcı oluyor. Yemek yapan ve yemek yapmayı seven herkesin mutfağında olmazsa olmazlar arasında yer alacak ve mutfaklarda yıllarca güvenle kullanabileceğiniz ürünleriyle sizleri sağlıklı, besleyici sofralar hazırlamaya davet ediyor.

Ramazan günlerinin olduğu kadar mutfakların da vazgeçilmezi Clipso + Precision düdüklü tencere seti, yemeğe lezzet katmasının yanında hızlı pişirme yöntemiyle de büyük önem taşıyor. Clipso + Precision düdüklü tencere seti, akıllı saati sayesinde kolay pişirme kolaylığı ve Ramazan günlerinde yorulmadan yemek yapma olanağı sunuyor. Et ve sebze olmak üzere iki pişirme programına sahip olan setin içinde 6L ve 4,5L tencere seçenekleri, iki tencereye de uygun Clipso+ Precision kapak ve cam kapak yer alıyor.

Mutfağın gerçek şeflerine profesyonel ve pratik yardımlar sunan Tefal, Ramazan’a özel olarak Clipso + Precision 4’lü düdüklü tencere setinde %25’e varan indirim fırsatıyla sizleri sofralarınızın baş şefi olmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT