Ramazan Kipa’ya Bereketiyle Geldi

Ramazan Kipa’ya Bereketiyle Geldi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan Kipa’ya Bereketiyle Geldi

Tarihler: 02 Haziran 2016 Perşembe ~ 09 Temmuz 2016 Cumartesi

Firma: Kipa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2016 ~ Tem 9, 2016

Ramazan ayı Kipa’larda şenlik havasında geçecek. 20 mağazada Ramazan Sokağı kurulacak. Müşterileri Kipa mağazalarında geniş bir ürün çeşidi ve sürpriz indirimler bekliyor. Kipa’nın her bütçeye uygun dört farklı Ramazan kolisi seçeneği de raflardaki yerini aldı.

Perakendenin öncü markası Kipa, Ramazan ayını coşkuyla karşılıyor. Kipa mağazaları bu Ramazan’da da promosyonlu satışların ve sürprizlerin adresi olacak. Her gün bir üründe sürpriz bir indirim olacak. Enflasyona inat sabit fiyat uygulaması ise yine devam edecek.

20 mağazada Ramazan Sokağı kuruluyor
İftarların ve sahurların vazgeçilmez tatları 20 Kipa mağazasında kurulan geleneksel Ramazan Sokağı’nda müşterileri karşılayacak. Müşterilerine geleneksel Ramazan alışverişi keyfini yaşatacak bu sokakta, Ramazan’da en çok ilgi gören ürünler hem bir ararda hem de bütçeye uygun fiyatlar ile sunulacak.

İftardan sahura sofralar Kipa’yla
Kipa mağazalarında şarküteri, unlu mamuller, donmuş ürünler ve şekerlemelerde zengin çeşitler özel Ramazan indirimleri ile satılacak. Bu ayın olmazsa olmazları hurma, çay, güllaç, Türk kahvesi ve iftariyelikler promosyonlu fiyatlarla sunulacak.

Ramazan erzak kolileri dopdolu
Kipa, müşterilerine dört farklı ramazan kolisi seçeneği sunuyor. Fiyatları 29,90 ile 59,90 arasında değişen, Standart, Orta, Büyük ve Mega seçenekleri olan kolilerde geniş ürün yelpazesi, doyurucu gramajlar ve kalite bir arada.

Ramazan pidesinde en çok çeşit Kipa’da
Lezzetli ve zengin Unlu mamulleri ile müşterilerinin büyük beğendisini kazanan Kipa, Ramazan’da iddiasını ortaya koyuyor. Klasik Ramazan pidesine çağdaş yorumlar getiren Kipa, müşterilerine en çok çeşit sunan zincir olacak. Kipa mağazalarında geleneksel Ramazan pidesinin yanında kepekli, çok tahıllı, tırnak vb. gibi seçenekleri de bulmak mümkün olacak.

Şekerlemenin her türlüsü özel stantlarda
Kipa, mantı, börek, tatlılar ve şekerlemelerde de sunduğu çeşit ve fiyatları ile dikkat çekiyor. Ramazan’a özel yeni ürünler yavaş yavaş raflarda yerini alırken, helva, şeker, kestane şekeri, acıbadem gibi birbirinden farklı çeşitler ağızları tatlandıracak.

Ramazan yardımınızı Hediye Kart ile yapın
Ramazan’ın ruhuna uygun olarak hayır yapmak isteyenler, çalışanlarını mutlu etmek isteyen şirketler, ihtiyaç sahiplerine ne alacağına karar veremeyenler için ise Kipa’nın hediye kartları ayrı bir imkân sunuyor. Mağazadan alınabilen bireysel hediye kartları ve şirketlere özel çıkarılacak kurumsal hediyekartları sayesinde Ramazan bereketi elden ele yayılacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT