Ramazan Sofralarında Keyifli Buluşmalar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan Sofralarında Keyifli Buluşmalar

Tarihler: 18 Temmuz 2013 Perşembe ~ 07 Ağustos 2013 Çarşamba

Firma: İKEA

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2013 ~ Ağu 7, 2013

Her zevke ve her bütçeye uygun tasarım ürünleriyle çeşitli dekorasyon çözümleri sunan IKEA, ev dekorasyonu uzmanlığını hem mağazalarındaki hem de IKEA katalogundaki örnek yaşam alanlarıyla tüketicilerle paylaşarak, binlerce akıllı fikirle adeta herkesin kendi evinin İç Mimarı olması yönünde ilham veriyor.

İşte size Ramazan’da sevdiklerinizle birlikte olma coşkusunu sofralara yansıtacak farklı konseptlerde dekorasyon ipuçları;

• Genç ve feminen
Yaz aylarında balkon ya da terasta bir küçük sehpa üzerinde hazırlanabilecek, yazın sıcak enerjisiyle arkadaş sohbetlerinin birleştiği, hem pratik hem keyifli sofralar yaratabilirsiniz.

• Düzenli ve zevkli
Bereketin ve dostluğun simgesi olan toprak tonlarını kullanarak hazırlayacağınız sofrada, kahve renginin verdiği sıcaklıkla keyifli Ramazan sohbetlerine ev sahipliği yapabilirsiniz.

• Cesur ve Rustik
Abartısız şıklığı yakalayan sürprizli sofralar için çok özel sofra aksesuarlarını ve doğal renklerin yarattığı rustik enerjiyi kulanabilirsiniz.

• Doğal ve Bereketli
Artık organik besleniyor, yoğurdu evde mayalıyor,ekmeğinizi tam buğday unundan yapıyorsunuz.O halde sofranızda doğayla uyumlu tasarımlar yaratarak sofranıza bereketi taşıyabilirsiniz.

*** IKEA’dan Ramazan ayına özel fırsatlar

Güzel tasarımlı, kaliteli, kullanışlı binlerce çeşit ürünü düşük fiyatlarla müşterilerine sunan IKEA’nın Ramazan ayı için hazırladığı çok özel indirimli ürün fırsatlarıyla iftar sofraları neşelenecek.

9 Temmuz-7 Ağustos 2013 tarihleri boyunca tüm IKEA mağazalarında her hafta farklı bir fonksiyonda %20 indirim uygulanacak. İndirimde olacak ürünler arasında; yazlık mobilyalar, tencere ve tavalar, tabaklar ve şifonyerler bulunuyor.

28. Hafta : Tüm yazlık mobilyalarda %20 İndirim

9 Temmuz-7 Ağustos tarihleri boyunca tüm IKEA mağazalarındaki koltuklarda her gün yapılacak 750 TL ve üzeri koltuk alışverişlerinde ücretsiz nakliye fırsatı da sunulacak.

***Zengin iftar menüsü yalnızca 9,95 TL!
IKEA mağazalarında Ramazan ayı boyunca; Seçmeli ana menü (İsveç köfte/somon/tavuk kanat), salata, çorba, tatlı, pide, zeytin, hurma ve içeceğin yer aldığı zengin iftar menüsü 18,40 TL yerine sadece 9,95 TL’ye ziyaretçilerle buluşacak.

IKEA mağazalarında ürün fırsatları!
Ramazan ayı boyunca IKEA Ümraniye ve Bayrampaşa mağazalarında çeşitli ürün gruplarında uygulanacak büyük indirimlerle, ziyaretçilere 1-5 TL arasında ürün fırsatları sunulacak!

Ramazan 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT