Ramazan Sofralarında Tariş Bereketi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan Sofralarında Tariş Bereketi

Tarihler: 11 Temmuz 2014 Cuma ~ 27 Temmuz 2014 Pazar

Firma: Tariş

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 11, 2014 ~ Tem 27, 2014

TARİŞ iki farklı coğrafyanın tadını, kokusunu ve özgün lezzetini ramazan sofralarına taşıyor. İpeksi yumuşaklığı ile Kuzey Ege ve meyvemsi olgunluğuyla Güney Ege. Salatalar, zeytinyağlılar, dolmalar, ızgaralar, balıklar, börekler ve hatta kızartmalar… Kuzey ve Güney Ege’nin kendine has doğal tatlarıyla bu ramazan çok daha hafif ve lezzetli…

Kuzey ve Güney; iki farklı coğrafya ve TARİŞ’in sunduğu iki farklı lezzet serüveni… Her iki zeytinyağı da, zeytinlerin yetiştirildiği coğrafyanın karakter özelliğini, kendine özgü tadını, kokusunu ve dokusunu ramazan sofralarına taşıyor.

TARİŞ Kuzey Ege Zeytinyağı, dünyanın en kaliteli zeytinlerinin yetiştiği Edremit Körfezi’nde yetişen zeytinlerden üretiliyor. Kendine has karakteri ise Kaz Dağları’ndan esen rüzgardan geliyor. Ekmeğinizi bandığınız an o hafif çimen kokusu ile ipeksi kıvamını hissedersiniz. Damakta hafif bir acılık hissedilmesi, karakteristik özelliğidir. Balık buğlama, enginar, fasulye gibi klasik zeytinyağlılar, etli dolma, börek ve pilavları, tadına doyulmaz eşsiz lezzetlere dönüştürüyor.

İzmir, Aydın ve Muğla yöresinde yetişen zeytinlerden üretilen TARİŞ Güney Ege Zeytinyağları, daha koyu renkte, daha az akışkan ve meyvemsi tadı ile daha baskın bir lezzete sahip. Karakterini, Ege’nin kızgın güneşinde büyüyüp serpilmesinden alıyor. Ekmeğinizi bandırdığınız an o yoğun meyve aroması damağınızda yoğun bir tat bırakır ve bu tat uzun süre devam eder. Salataların, ızgaraların, deniz börülcesi ve ısırgan gibi Ege’ye özgü ot yemeklerinin ve makarna soslarının lezzetini daha da artırarak, mükemmel sonuçlar yaratıyor.

Uluslararası Zeytinyağı Konseyi’nin kalite onayı verdiği tek Türk zeytinyağı olan TARİŞ’in ürettiği Kuzey Ege ve Güney Ege Zeytinyağları için; TARİŞ Ta-Ze butiklerine uğramanız veya www.ta-ze.com adresini ziyaret etmeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT