Ramazan’da Kurulan Büyük Aile Sofralarının Mutfaktaki Sırrı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Ramazan’da Kurulan Büyük Aile Sofralarının Mutfaktaki Sırrı

Tarihler: 18 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 18 Eylül 2012 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2012 ~ Eyl 18, 2012

Ramazan’da Kurulan Büyük Aile Sofralarının Mutfaktaki Sırrı: Samsung’un Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co. Ltd., tüketicilerin hayatlarını yeni teknolojilerle kolaylaştırmaya devam ediyor. Samsung’un Polaris Gardırop Tipi buzdolabı, sınıfının en geniş kapasitesine sahip olma özelliğiyle bol misafirli ramazan gecelerinin mutfaklardaki yardımcısı oluyor.

Samsung’un yenilikçi teknolojileri kullanılarak geliştirilen Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı, 770lt net geniş iç hacmi, daha iyi yalıtım özelliği, daha ince duvarlar ve yenilenen iç ergonomisi ile kullanıcılara daha kolay ve etkili bir kullanım sunuyor.

Keyifli Ramazan Akşamlarının Mutfaklardaki Yardımcısı Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı...

Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı Space Max teknolojisi sayesinde dış boyutu aynı kalırken genişleyen iç hacmiyle kalabalık ailelerin kurtarıcısı oluyor. Yemeklerin önceden hazırlanıp rahatlıkla muhafaza edilmesini de sağlayan Polaris Gardırop buzdolapları sayesinde ramazan sofraları hem keyifli hem de çok çeşitli oluyor.

Buzdolabının ön bölümünde yer alan ve dolap kapısı açılmadan içeceklerin kolaylıkla alınmasını sağlayan ve geleneksel modellere göre %30 daha geniş hacme sahip içecek bölmesi ise özellikle kalabalık akşamlarda buzdolabının sürekli açılıp kapanmasını önleyerek enerjiden de tasarruf sağlıyor.

Samsung’un Polaris modelinde de kullandığı ve 10 yıl garantisi olan Samsung Dijital İnverter Kompresör ise, soğutma performansını artırırken geleneksel modellere göre %26’ya varan enerji tasarrufu ve %6’ya kadar daha uzun süreli tazelik sağlıyor.

Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı İle Yiyecekler Her zaman Taze ve Sağlıklı
Fresh Doktor ve Twin Cooling Plus teknolojilerine sahip Polaris Gardırop Tipi Buzdolabı ile meyve ve sebzeler ilk alındığı andaki tazeliğini uzun süre koruyabiliyor.

Samsung’un Fresh Doktor teknolojisi ile buzdolabının içerisindeki atmosfer sterilize edilirken yiyeceklerin üzerindeki ve dolabın içindeki bakteriler gideriliyor, Twin Cooling Plus teknolojisi sayesinde de meyve ve sebzeler yüzde 70’e kadar içindeki nemi muhafaza ederek kokuların birbirine karışmasını engelliyor.

Tüketicilere kendi sınıfında en geniş kapasiteyi sunmasının yanında, özel UMI (UB Micro Imprinting) uygulamasıyla tasarlanan şık dış yüzeyi, misafirlerinizin gözünü kamaştırıyor.

Samsung’un yeni Polaris Gardırop Tipi Buzdolapları Samsung yetkili satıcılarında.

Ramazan 2012

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT