Rasch ile Aşk Duvarlarda

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rasch ile Aşk Duvarlarda

Tarihler: 25 Ocak 2013 Cuma ~ 14 Şubat 2013 Perşembe

Firma: HannaHome

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2013 ~ Şub 14, 2013

Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının birbirinden farklı ve özel koleksiyonlarından seçili desenler ile Sevgililer Günü’nde duvarlarınızı aşkla kaplayın.

Sevgi ve romantizm sezonu yaklaşırken, HannaHome’un temsilcisi olduğu duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının birbirinden farklı ve özel koleksiyonlarında yer alan desenler yaşam alanlarınıza sevginizi yansıtacak!

Sevgililer Günü’nde sevgilinize hoş bir sürpriz yapmak için kırmızı renklerin, kalpli desenlerin ağırlıkta olduğu duvar panellerini kullanabilir, kolay, temiz ve hızlı uygulanabilir olması nedeniyle kısa sürede farklı atmosferler yaratabilirsiniz.

Sevgililer Günü’ne özel olarak; Rasch koleksiyonlarından Magic Walls’ta bulunan ve bu özel gün için simge haline gelmiş kırmızı gülleri, çakıl taşlarında gizlenen ve gökyüzünde uçuşan kalpleri duvarlarınıza taşıyabilir, sadece kırmızı olması yeterli diyorsanız Rasch’ın birbirinden farklı koleksiyonlarında yer alan kırmızı rengin ağırlıkta olduğu modellerden faydalanabilirsiniz.

www.hannaHome.com.tr

Sevgililer Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT