Reebok Sole Fury ile Alışılmışın Dışına Çıkıyor

Reebok Sole Fury ile Alışılmışın Dışına Çıkıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reebok Sole Fury ile Alışılmışın Dışına Çıkıyor

Tarihler: 19 Şubat 2019 Salı ~ 19 Nisan 2019 Cuma

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 19, 2019 ~ Nis 19, 2019
Gelenekselliğe meydan okuyan Reebok, Sole Fury ile sokak giyiminin rahat ruhunu modaya uygun bir estetikle birleştiriyor. Eşsiz tasarımıyla öne çıkan Sole Fury, yeni ve performansa dayalı bir siluet sunuyor. Global fitness ve yaşam tarzı markası Reebok, modaya uygun estetiğin sokak giyiminin rahat tarzıyla kusursuz bir şekilde birleştiği Sole Fury'yi piyasaya sürüyor. Yepyeni ve performans odaklı bir siluetiyle merakla beklenen Sole Fury, Reebok'un 90'lı yıllarda geliştirdiği, ön ve arka tabanın ayrıldığı yenilikçi Parçalı Yastıklama (Split Cushioning) özelliği ile hafif ve rahat bir kullanım sağlıyor. Üstün performans özelliklerle donatılmış ve göz alıcı bir estetiğe sahip olan Reebok Sole Fury, 360 ° nefes alabilirlik özelliğine sahip. Aerodinamik havalandırma delikleri, delikli çorap astarı ve örgüden oluşan özel üst kısmı ile Reebok Sole Fury, gelişmiş nefes alabilirlik sağlıyor. Ağırlığı ortadan kaldıran ve esneklik kazandıran hafif yastıklama özelliğine sahip olan ayakkabı, kompresyonu en aza indirerek stabiliteyi ve ilerlemeyi sağlıyor. Cesur renkleri, birbirinden farklı ayakkabı bağcıkları ve kalın tabanı ile gelenekselin dışına çıkan Sole Fury ile Reebok kullanıcılara “Alışılmışın Dışına Çık” diyor. Sole Fury'nin lansmanına özel #SplitFrom hashtagini yaratan Reebok, “Alışılmışın Dışına Çık” mottosuyla Nathalie Emmanuel gibi isimlerle iş birliği yapıyor.

Kadın ve erkek kategorisinde siyah ve beyaz olmak üzere iki renkle piyasaya sürülen Sole Fury, 619 liralık satış fiyatı ile Reebok mağazalarında ve seçkin perakende satış noktalarında yerini almaya hazırlanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT