Reef’den En Yumuşak Tabanlı Terlikler: Cushion Collection

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reef’den En Yumuşak Tabanlı Terlikler: Cushion Collection

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 10 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Reef

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Eyl 10, 2012

“Cushion Collection” şimdiye kadar üretilen en yumuşak tabanlı terlikler ile şıklığı ve rahatlığı birleştiriyor.

Konforu ve modayı bünyesinde birleştirerek, kaliteyi, rahatlığı ve şıklığı bir arada sunan Reef, ileri teknolojiden faydalanarak hazırladığı “Cushion Collection” ile şimdiye kadarki en yumuşak tabanlı terlikleri sunuyor.

Bakteri üretmeyen, ısı geçirmeyerek ayak sağlığınızı düşünen ve doğaya saygısı ile bilinen EVA teknolojisi ile hazırlanan koleksiyon; hem şıklık hem de konforu bir arada sunuyor. “Cushion Collection” terlikleri, dayanıklı kauçuk taban ve polyester dokumanın verdiği ultra yumuşaklık hissi ile ayağınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz kadar rahatlık sağlıyor. Ayak yapısına uygun olarak geliştirilmiş anatomik kemer desteği ayağı koruyarak rahatlık veriyor. Rahatlığı ararken estetiklikten ve modadan ayrı kalmak istemeyenler “Cushion Collection” ile bu yaz adeta bütünleşiyorlar. Ayak ağrılarını ve şişmelerini önleyen bu benzersiz terlikler, 2012 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda 5 farklı model alternatifi ile yer alıyor.

Reef Skinny Cushion
İnce kesim modeli ile estetiği ayaklarınıza taşıyan Reef Skinny Cushion; üç farklı renkten oluşarak şık bir görünüm sağlıyor.

Reef Casual Cushion
Üç farklı modelinin de tarzlarının rahatlıkla buluştuğu Reef Braided Cushion serisi, ayaklara verdiği konfor ile surf sporunun tadına vardırıyor.

Reef Braided Cushion
Capcanlı dört rengiyle estetiğin rotası Reef Braided Cushion, yumuşak tabanının rahatlığı ile surf sporcularının vazgeçilmezi haline geliyor.

Reef Active Cushion
Klasikleşmiş Reef ruhunun izlerini taşıyan Reef Active Cushion’ın spor tarzı; siyah ve kahverengi olarak ana renklerden oluşurken, soft renkler ile de bütünleşiyor.

Reef Star Cushion
Parıltılı renklerinin cezbediciliği ile Reef Star Cushion, 2012 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun gözdesi oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT