Reimagined Projesi Cesur Renkleriyle Karşınızda!

Reimagined Projesi Cesur Renkleriyle Karşınızda!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Reimagined Projesi Cesur Renkleriyle Karşınızda!

Tarihler: 11 Nisan 2018 Çarşamba ~ 11 Haziran 2018 Pazartesi

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2018 ~ Haz 11, 2018

İkonik sneaker silüetlerine yeni yaklaşımlar getiren Nike “1 Reimagined” projesinde yer alan tasarımlar yeni renkleriyle bambaşka bir görünüme kavuştu. Nike’ın 14 kadın tasarımcısı tarafından Nike Air Force 1 ve Air Jordan 1’ların yeniden yorumlandığı “ 1 Reimagined”; açık mavi, fosforlu yeşil, petrol yeşili, kiremit ve eflatun renkleriyle karşınızda!

Her şeyi sil baştan tasarlamayı hedefleyen "1 Reimagined" koleksiyonu yeni renkleriyle buluştu. “ 1 Reimagined” projesinin 14 tasarımcısından biri olan Nike Renk Tasarımı Direktörü Chiyo Takahashi, projede ruh hallerini yansıtan beş cesur renk kullanılmasının koleksiyonun ana fikri olan “Yaratıcılığın başlangıç noktası çeşitliliktir.” vurgusu üzerinde dengeli bir bütünlük yarattığının altını çiziyor. Koleksiyonda renkler sakin ve yatıştırıcı açık mavi, aydınlık ve ilerici fosforlu yeşil, güçlü bir vurguya sahip petrol yeşili, sıcak ve baharatlı kiremit, hafif ve uçucu eflatun yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT