Remington IPL 3500 İle İstenmeyen Tüylere Kompakt Çözüm

Remington IPL 3500 İle İstenmeyen Tüylere Kompakt Çözüm

Alışveriş Alışveriş Rehberi Remington IPL 3500 İle İstenmeyen Tüylere Kompakt Çözüm

Tarihler: 23 Temmuz 2018 Pazartesi ~ 23 Eylül 2018 Pazar

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2018 ~ Eyl 23, 2018

Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, yeni epilasyon makinesi IPL 3500 ile tıraş, ağda veya düzelticiler olmadan yenilikçi i-Light teknolojisi ile cildinizin gerçek potansiyelini ortaya çıkarıyor. Remington IPL 3500 kompakt yapısıyla dikkat çekerken her an her yerde kullanım kolaylığı sağlıyor.

Dünyanın önde gelen kişisel bakım ürünleri markası Remington, Yenilikçi Gelişmiş Tetiksiz teknolojiye sahip Compact Control Home Pulse Light (HPL) epilasyon cihazı IPL 3500 ile cilt güzelliğinizi kalıcı kılıyor. Sahip olduğu zarif ve kompakt tasarımı ile seyahatlerinizin vazgeçilmezi olmaya hazırlanan IPL 3500 ipeksi bir cilde her an ve her yerde ulaşma imkânı sağlıyor. Vücudunuz için en rahat güç seviyesini belirleyebileceğiniz 5 farklı güç kademesiyle istenmeyen tüylerden %92’ye kadar kurtulma şansı tanıyor.

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak
Evde hızlı ve ağrısız kullanım için, yoğun bir şekilde Yoğun Darbeli Işık (IPL) kullanan, profesyonel olarak geliştirilmiş bir lazer epilasyon sistemi olan IPL 3500 epilasyon işlemini hiç olmadığı kadar kolaylaştırıyor. Hem erkek hem de kadınlar için uygun kullanıma sahip Compact Control HPL, lazer epilasyonundan farklı olarak 3,5 joule ışık enerjisiyle çalışıyor. Her seferinde düğmeye basmanıza gerek kalmadan cildinize ışık gönderen Gelişmiş Tetiksiz Teknolojisi sayesinde cihazın cildinize temas etmesi yeterli oluyor. IPL 3500, 350.000 atış yapabilen yapısıyla uzun yıllar kullanım ömrü sunarken küçük el tipi tasarımı ve şık saklama kutusu ile de seyahatlerinizdeki en yakın arkadaşınız olmaya hazırlanıyor.

IPL3500 Compact Control HPL: 599 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT