Remington Proluxe ile Hazır Olmanın Ayrıcalığını Yaşayacaksınız.

Remington Proluxe ile Hazır Olmanın Ayrıcalığını Yaşayacaksınız.

Alışveriş Alışveriş Rehberi Remington Proluxe ile Hazır Olmanın Ayrıcalığını Yaşayacaksınız.

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, günü 24 saat yaşayanlara özel geliştirdiği yeni serisi ProLUXE ile kalıcı saç stillerini sunuyor. Son derece hızlı ve gelişmiş, ısı kaybına uğratmayan OptiHEAT teknolojisi ile kullanıcılarına en iyi bakımı sunan Remington ProLUXE ile hazır olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Gün boyu hacimli ve bakımlı, bozulmayan saçlar hangi kadının hayali değildir ki? Remington yeni geliştirdiği ProLUXE serisi ile tüm kadınların hayallerini gerçekleştiriyor. Gün boyunca bozulmayan kalıcı stiller sunan yeni serisi ile en özel ve en güzel saçlar için artık hazırsın.

Akıllı OptiHEAT teknolojisi ile ProLUXE tüm ısıyı eşit olarak dağıtıyor. Böylelikle plakalar açıldığında dahi cihaz ısı kaybına uğramadan sadece tek geçişte bile istenilen şekli saça uyguluyor. Kabarma önleyici mikro bakım faktörlerine sahip gelişmiş seramik kaplamlar saça eşit basınç uyguluyor ve zarar vermiyor.

Saç maşalarında iki farklı model sunan seri, grip tech özelliğiyle de saçın kaymasını engelleyerek kullanım kolaylığı sunuyor. Daha hacimli ve daha doğal bukleler için iki farklı modeli bulunan ProLUXE serisi kolay kullanımı ve son derece şık tasarımı ile güzellik rutininizin vazgeçilmezi olacak.

%90 daha fazla iyon teknolojisiyle saçlarınızı elektriklenmeden kurutan ProLUXE saç kurutma makinesi ise bugüne kadar geliştirilen en iyi AC motoru sunuyor.

Remington ProLUXE S9100 Saç Düzleştiricisi Satış Fiyatı: 299,90 TL

Remington ProLUXE AC9140 Saç Kurutma Makinesi Satış Fiyatı 299,90 TL

Remington ProLUXE CI91X1 25-38 mm. Maşa Saç Şekillendirici Satış Fiyatı: 209,90 TL

Remington ProLUXE CI9132 32 mm. Maşa Saç Şekillendirici Satış Fiyatı: 219,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT