Remington Rose Luxe ile Daha Yumuşak Saçlar

Remington Rose Luxe ile Daha Yumuşak Saçlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Remington Rose Luxe ile Daha Yumuşak Saçlar

Tarihler: 18 Haziran 2018 Pazartesi ~ 18 Ağustos 2018 Cumartesi

Firma: Remington

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2018 ~ Ağu 18, 2018

Kişisel bakımın öncü markası Remington, plakaları gerçek inci içeren yeni bakım serisi Rose Luxe ile saç rutininize zarafet ve kolaylık katacak. Standart saç düzleştiricilerine göre, saçlarınıza 8 kat daha fazla yumuşaklık kazandıran ve zarif tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Rose Luxe Saç Düzleştirici, bu sezonun en çok aranan saç bakım ürünlerinden biri olacak.

Gelişmiş seramik plakalar
Modası hiçbir zaman geçmeyecek olan gösterişli düz saçlara ulaşmak, hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor. İnci içeren dar ve uzun seramik plakaları sayesinde, her geçişte daha fazla saçın düzleşmesini ve şekil almasını sağlayan Rose Luxe Saç Düzleştirici ile muhteşem görünen saçlara sahip olmak hayal olmaktan çıkıyor. Her tip saçın ihtiyaç duyduğu ısıya göre düzleştirme imkanı sağlayan Rose Luxe, dijital ekranından takip edilebilen 150ºC ile 235ºC arasındaki sıcaklık seçenekleri ve sıcaklık kilit özelliği sunuyor.

Saçlarınızı kolaylıkla düzleştirin
İnci kaplı seramikleri sayesinde, standart saç düzleştiricilere göre 8 kat daha yumuşak ve 5 kat daha uzun süre şeklini koruyan saçlara ulaşmanızı sağlayan Rose Luxe, sadece 30 saniyede istenilen ısıya ulaşarak zamandan da tasarruf etmenizi sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT