Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel Aşk Dolu Bir Gece

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel Aşk Dolu Bir Gece

Alışveriş Alışveriş Rehberi Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel Aşk Dolu Bir Gece

Tarihler: 05 Şubat 2019 Salı ~ 05 Nisan 2019 Cuma

Firma: Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2019 ~ Nis 5, 2019

Renaissance İstanbul Polat Bosphorus Hotel Sevgililer Günü’ne unutulmaz anlar sığdırmak isteyen çiftleri çok özel fırsatlarla karşılıyor. Bu özel günde boğaza nazır romantik bir akşam yemeği yiyebilir, benzersiz bir konaklama deneyimi yaşayabilir ya da mistik bir SPA deneyimi ile hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirebilirsiniz.

İstanbul’un Büyüleyici Işıkları ve Canlı Müzik Eşliğinde 212 Bar&Restaurant’ta Aşk Dolu Bir Gece
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in roof katında yer alan 212 Bar&Restaurant, Otel’in ödüllü şefleri tarafından hazırlanan Sevgililer Günü özel menüsü ve Merve&Alper Güzel Orkestrasının canlı müzik performansı ile misafirlerini romantik bir gece yaşamaya davet ediyor. Eşsiz boğaz ve tarihi yarımada manzarası eşliğinde servis edilecek bu özel menüde “kurutulmuş zeytinli marine somon, dana eti üçlemesi ve frambuazlı egzotik aşk bombası” gibi birbirinden özel tatlar çiftleri unutamayacakları bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Sevgililer Günü’nde Hem Ruhunuz Hem Bedeniniz Dinlensin
Renaissance Istanbul Polat Bosphorus Hotel’in gün ışığı alan sağlıklı yaşam merkezi R Fitness&Spa, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanyalar ile ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirirken, yenilenmenizi sağlıyor. Şubat Ayı boyunca ister sevdiğinize tüm spa hizmetlerini %40 indirimli hediye edin, ister birlikte Couple Oda VIP Masaj Ritüeli’ni deneyimleyin. 55 dakika Couple Odada masaj ritüeli sonrası 30 dakika çikolata  kokulu özel köpükle doldurulmuş jakuzi keyfi, çilekli çikolata tabağı ve içecek ikramı 399 TL.

En Romantik Konaklama Paketleri
Boğaz ya da tarihi yarımada manzaralı deluxe odada konaklama, geç kahvaltı, odaya köpüklü şarap ve çikolatalı çilek ikramı, 212 Bar&Restaurant’ta canlı müzik eşliğinde Sevgililer Günü Özel Yemeği ile ücretsiz R Fitness & Spa kullanımının yer aldığı Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel Sevgililer Günü’ne özel konaklama seçenekleri çok cazip fiyatlarla aşkını tazelemek isteyenleri bekliyor.

SevgililerGünü2019

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT