Rengarenk Chino Pantolonlarla Yükselt Enerjini

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rengarenk Chino Pantolonlarla Yükselt Enerjini

Tarihler: 02 Eylül 2014 Salı ~ 02 Kasım 2014 Pazar

Firma: Chino

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 2, 2014 ~ Kas 2, 2014

Kim derdi ki 1. Dünya Savaşı’nda askerler için üretilen pantolon gün gelecek satış rekorları kıracak… Modanın yıldızı olacak… Son yıllardaki yükselen trend olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Chino pantolonlar, artık kadın-erkek tüm gardıropların olmazsa olmazı. Kırmızı, yeşil, mavi, sarı derken renk seçeneği ile baş döndüren chino pantolonlar, dar-normal paça, pileli, düşük bel gibi çeşitli model alternatifleri ile iş hayatından, eğlenceye, tatilden, özel günlere kadar her ortamda sağladığı şıklık ile göz dolduruyor. Sağlıklı hammadde olarak bilinen pamuk kumaşlardan üretilen chino pantolon, rahat ve pratik kullanımının getirdiği artılarıyla sıcak yaz aylarının serinleten aktörleri olarak başımız tacı...

Renklerin ve rahatlığın gücü adına
Karaca ve TOSS, son 5 yıldır geçmişten gelen chino geleneğini modernize etmenin keyfini yaşıyor.Compac kusursuz uzun elyaf iplikler, kumaş ve doku değişiklikleri, ikili üçlü karışımlar ile kullanımda rahatlığı maksimum seviyeye çıkarıyor. Kalıcı parlaklık ve renk atmalarına karşı kullanılan indantren boya tekniklerini sayesinde Karaca ve TOSS markalı chino pantolonlar, dolaplarda yerini uzun süreli kullanım için alıyor.

Detaylar heyecan verici
Bunun yanı sıra standart konfeksiyon anlayışının dışında yünlü pantolonlarda olduğu gibi Karaca ve TOSS koleksiyonundaki chino pantolonlar, özenle seçilmiş kemer astarları ile klasik yün pantolon formatında üretiliyor. Ceplerdeki özenle çalışılmış detaylar özel aparatlar ile hayat buluyor. Çoğu zaman kontras renkler, kumaşın tersi, deri, nubuk aksesuarlar ile çalışılan biyeler chino anlayışındaki diğer değişimin kanıtı. Kemer astarlarındaki, ceplerdeki detaylar, fit ve kullanıcıyı daha seksi gösteren kalıplar da heyecan verici.

Gençlerin chino aşkı: TOSS
TOSS, chino pantolonda özellikle gençlerin daha fazla tercih alanı içerisine giren elastanlı kumaşlarla fark yaratıyor. Bu yaz chino koleksiyonunda ‘AŞK’ temasını işleyen TOSS, pantolonların kemer astarlarına kontras nakış iplikleriyle ‘TOSS hiç bitmeyen aşk hikayesi’ baskısı ve nakışları yapılarak tasarımın gücüne güç kattı.

Chino pantolon modası tüyoları
Peki, modern gardıropların starı chino pantolon modasına nasıl ayak uydurulur, seçim yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor, doğru renkler nelerdir? İşte chino pantolon modasının öncülerinden Çift Geyik Karaca’dan kendinize uygun Chino’yu bulma tüyoları:

Renkte sınır tanımayın… Kırmızıdan mora, bejden turuncuya artık her chino çok moda.
Chino pantolonlarınızı her türlü gömlek, ceket, tişörtünüz ile kombin yapabilirsiniz.
Sakın aklınızdan çıkarmayın: Chino pantolonların polo tişörtler ile arası oldukça iyidir!
Chino rahatlığını ve şıklığını ofisinize taşımak istiyorsanız tercihiniz lacivert ve bej renklerden olmalı. Model seçiminizde de straight modellere şans verin.
Chino pantolonların blazerlarla olan aşkını da yaşamaktan korkmayın… Tek yapmanız gereken renk uyumu. Örnek mi? Lacivert tonlarda bir blazer ile bej krem tonlarında chinonun aşkı…
Chino pantolonlar “kombinde özgürlüğün” bir diğer adı. Jean gömlekler ve sweatshirtler de bu özgürlüğün en büyük destekçisi.
Gelelim chinoların ayakkabı tutkusuna… Spor ya da loafer. Her ikisi de chino pantolon ile yakaladığınız şıklığın tamamlayıcısı olmaktan büyük zevk duyar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT