Rengarenk kadifeler Mavi’de!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rengarenk kadifeler Mavi’de!

Tarihler: 26 Aralık 2013 Perşembe ~ 26 Şubat 2014 Çarşamba

Firma: Mavi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2013 ~ Şub 26, 2014

Mavi, kışın sembollerinden, her moda akımının vazgeçilmezi olan kadifeye, eğlence ve renk katıyor. Koleksiyonda yer alan birbirinden farklı renkleriyle kadife gömlek ve pantolonlar, birlikte kombinlendiğinde iddiasını ikiye katlayarak bu kışın hit’leri arasına giriyor.

Mavi kadınının efsane Lindy, Bella ve Serena modelleri; bordo, petrol, bej, kahve, çakıl ve lacivertin yanı sıra vişne, mavi ve karamel renklerindeki çiçekli desenleriyle, aynı renklerdeki kadife gömleklerle kombinleniyor.

Mavi erkeğinin vazgeçilmezi Martin ve Pierre'in mükemmel kalıbı, kadife pantolonlarda siyah, bordo, yeşil, kahve, lacivert ve antrasit renkleriyle kışa göz kırpıyor. Saks mavi, yeşil, kırmızı, sarı, bej, siyah, lacivert ve siyah ekoseli kadife gömlekler ise Mavi erkeğinin gözdesi olmaya aday görünüyor.

www.mavi.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT