Rengarenk Mayo ve Bikinilerle Yaza Enerjik Giriş

Rengarenk Mayo ve Bikinilerle Yaza Enerjik Giriş

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rengarenk Mayo ve Bikinilerle Yaza Enerjik Giriş

Tarihler: 28 Mayıs 2019 Salı ~ 16 Eylül 2019 Pazartesi

Firma: G Lingerie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2019 ~ Eyl 16, 2019

Sıcak havaların gelmesiyle beraber vücudumuz kalın paltoların, hırkaların altından kurtulurken ruhumuz da enerji doluyor. G Lingerie, teknolojik ürünleriyle vücudunuzu yaza hazırlarken, yazın enerjisiyle yarışan tiril tiril kıyafetlerinizi tamamlayacak özgür ve seksi iç giyim tasarımlarının yanı sıra sahilleri renklendireceğiniz ve bedeninize mükemmel uyum sağlayacak mayo ve bikini koleksiyonu ile yaza merhaba diyor.

Kadınların yazın en büyük problemlerinden biri olan bikini ve mayolardaki sınırlı beden seçenekleri, farklı beden ve ölçülere sahip kadınlarda doğru kombini yaratmaları için yeterli alternatif sunmuyor. Small, Medium, Large gibi sınırlandırılmış kalıplara göre tercihlerini yapmak zorunda kalan bayanlar, mayo ve bikinilerini tıpkı iç giyimde olduğu gibi kendi beden ölçülerine göre özel alabileceklerini bilmiyor. Bu ihtiyaca cevap vermek ve kadınların KIVRIMLARINI SEVMELERİNİ sağlayacak bir koleksiyon hazırlayan G Lingerie, büyük ve küçük beden ölçülerinde farklı vücut tiplerine sahip kadınlara göre üretilmiş kalıplı (B – C – D sütyen kapları gibi) bikini ve büyük beden de toparlayıcı özelliğe sahip mayo koleksiyonunu bu yaz da kadınların beğenisine sunuyor.

Kalıplı mayoları en trend tasarımlar, özel dokunuşlar ve göz alıcı renklerle buluşturan G Lingerie, Almanya’nın ünlü markalarından Dorina ile kadınların kumsallarda parlamasını sağlayacak. Her zaman popüler olan "denizcilik" etkisinden alınan esinle bu sene de lacivert, siyah, beyaz ve kırmızı renklerin göz alıcı tonları ile buluştu. Çok ince ipliklerle en son teknoloji ile örülmüş mikrofiber kumaşlar, romantik hiper gerçek çiçek baskıları ile renklendirilirken, bu çekici tasarımlarla da içinizdeki kadını ortaya çıkartıyor. G-Lingerie “Love your curves” koleksiyonuyla kıvrımlarınızı sevin.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT