Renkleri Dans Ettirin!

Tarihler: 31 Temmuz 2014 Perşembe ~ 30 Eylül 2014 Salı

Firma: Sephora

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 31, 2014 ~ Eyl 30, 2014


Sephora’nın neon renkli ürünleriyle enerjik, mutlu ve trendy görünmek çok kolay!

Çarpıcı renklerin etkisi altına girerek, göz alıcı neon renkleri makyaj ve bakım ritüellerine eklemeye hazır mısınız? Moda da sıklıkla karşımıza çıkan neon renkler Sephora ile güzelliğe sıçrıyor. Sephora, makyaj tutkunlarını renklerin büyüsü altına girmeye davet ediyor.

Colorful Eyeshadow
Makyajın vazgeçilmezi olan farlar Colorful koleksiyonlarında giderek genişliyor. Sezonun en çarpıcı trendi neon renkler görünümünüze renk getirirken, fırçayla eyeliner olarak da kullanılabiliyor.
Fiyat: 34,90 TL

Desigual “Fun”
Neşeli, canlı ve hafif içeriğiyle Fun, turunçgil tadı ve birkaç damla da coşku katılarak içten şekilde güldüren, doğal ve tazeleyici bir parfüm... Fun, egzotik sandal ağacının, menekşeler ve şakayıklarla dolu saksılarla donatılmış geniş bir balkonun kokusunu havaya dağıtıyor. Yılın 365 günü yaz ayındaymış gibi hissettiren Fun, mutluluğun açıklamasını yapıyor.
Fiyatı: 149 TL. (50 ml.)

Sephora Rouge
Çarpıcı dudaklara geri dönüş zamanı! Kadınsı ve baş döndürücü bir lipstick... Tam anlamıyla kusursuz bir yüz için, çekici ve baştan çıkarıcı makyajın olmazsa olmazı…
Fiyatı : 39,90 TL

Sephora Color Hit Nail
Sephora Color Hit oje koleksiyonu insanın aklını başından alan 52 farklı renk ile tırnaklarda devrim yaratıyor! Sizin neon renginiz hangisi ?
Fiyatı: 9,90 TL

www.sephora.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT