Renkli Plaj Koleksiyonu ile Yaz Modasına Farklı Bir Soluk Getirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Renkli Plaj Koleksiyonu ile Yaz Modasına Farklı Bir Soluk Getirin

Tarihler: 14 Mayıs 2013 Salı ~ 14 Temmuz 2013 Pazar

Firma: LC Waikiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 14, 2013 ~ Tem 14, 2013

Havalar ısınmaya, tatil planları da çoktan yapılmaya başlamışken LC Waikiki de yaz renkleriyle hareketlenen Plaj Koleksiyonu ile mağazalarında keyifli bir kumsal havası estirmeye başladı. LC Waikiki 2013 Kadın Plaj Koleksiyonu’nda fuşya, turkuaz, ekru gibi renkler ön plana çıkarken siyah-beyaz Mix&Match ürünler de dikkat çekiyor. Erkeklerde ise deniz temasının hakim olduğu baskılı deniz şortları karşınıza çıkıyor. Hasır şapkalar, çizgili plaj havluları ve rengarenk parmak arası terlikler de LC Waikiki’de plaj modasının en çok göze çarpan parçaları arasında!

Plajlar LC Waikiki ile Renkleniyor

LC Waikiki Kadınları bu yaz plajlarda göz kamaştıracak! Renkli kişiliklerini plaj kıyafetlerine de yansıtmak isteyen kadınlar, gökkuşağı renklerinden oluşan bikini ve mayolara bayılacak. Pembe, turuncu ve turkuaz gibi renklerin yanı sıra çizgili modeller de bu yıl oldukça revaçta. Fırfır, puantiye, püskül gibi detayların dikkat çektiği koleksiyonda Mix&Match ürünler ise değişimli kullanım imkanıyla çeşitlilik sağlıyor. LC Waikiki erkeklere ise hem düz renkli deniz şortları hem de eğlenceli baskıların yer aldığı farklı alternatifler sunuyor. Şortlar cepli ve cepsiz seçenekleriyle her zevke hitap ederken, renklerde beyaz, mavi, lacivert ve gri tonları ön plana çıkıyor. LC Waikiki 2013 Genç Plaj Koleksiyonu’na göz attığınızda kızlarda havalı yıldız baskıları, masumiyetin temsilcisi fırfırlar, rengarenk püsküller, romantik çiçekler yaz modasına renk katıyor. LC Waikiki’de genç erkekleri ise İstanbul ve marine temalı deniz şortlarının yanında; düzensiz grafiklerin, renkli şekillerin ve yazıların yer aldığı eğlenceli plaj kıyafetleri bekliyor.

Çocuklar ve Bebekler de Plaj Modasının Etkisinde

Kız çocukların en sevdiği renk olan pembe, LC Waikiki’nin kız çocuklar için hazırladığı plaj koleksiyonunda en çok dikkat çeken renk! Şirin prensesler pembe etkisindeki; kalp, çiçek, çizgi gibi detayların ve sevimli kız figürlerinin yer aldığı bu koleksiyonu çok sevecek. Eğlenceli baskıların yer aldığı sevimli bikiniler de kız bebeklerin güzelliğine güzellik katacak nitelikte. Erkek çocuk ve bebeklerde ise; mavi, lacivert, kırmızı ve sarının hakimiyeti dikkat çekiyor. Şirin baskılarla hareketlenen deniz şortları, kısa ve diz altı alternatifleriyle küçük prensleri sevindirecek.

LC Waikiki 2013 Plaj Koleksiyonu’nu daha yakından görmek ve alışveriş keyfini doyasıya yaşamak için LC Waikiki mağazalarını ve www.lcwaikiki.com adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT