Renkli Yaz Kaçamakları

Renkli Yaz Kaçamakları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Renkli Yaz Kaçamakları

Tarihler: 05 Temmuz 2019 Cuma ~ 05 Eylül 2019 Perşembe

Firma: NetWork

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2019 ~ Eyl 5, 2019

Yazı doyasıya yaşamak için küçük tatil kaçamakları biçilmiş kaftan. NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonundan en güzel parçalar ise tatil bavulunuzun olmazsa olmazları.

Koleksiyondan görsellere https://we.tl/t-195semS6vY linkinden ulaşabilirsiniz.

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 kadın koleksiyonu; keten gömlekler, uçuşan etekler ve ince kumaşlı yaz elbiseleriyle yaz rotalarınızda size eşlik ediyor. İnce düşünülmüş detaylar, yüksek kumaş kalitesi ve dikkat çeken tasarımlarıyla şık görünümler yaratan koleksiyonda, yazın ritmini yakalayan etekler, limon desenli elbiseler ve güpürlü bluzlar ön planda. Stilinizi tamamlayan hasır çantalar, şapkalar ve ince bantlı sandaletler ise bavulunuza ilk eklenecek aksesuarlar arasında. Resort koleksiyonuyla stilinizi sahile de taşıyan pareo, bikini ve örgü parçalar ise akşamüstü beach partilerinde gözleri üzerinize çekecek cinsten.

NetWork İlkbahar/Yaz 2019 koleksiyonunda rahatına düşkün erkekler için de şortlar ve polo yaka tişörtler bulunuyor. Yaz sıcağında kurtarıcı rolü üstlenen hafif keten gömlekler ve tropikal desenli parçalar tatil kaçamaklarında şık bir görünüme sahip olmanızı sağlıyor. Çapraz bantlı sandaletler, hasır detaylı ayakkabılar ve desen çeşitliliğiyle NetWork mayolar plaj ve tekne stilinizin de tamamlayıcı parçaları arasına giriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT