Restoran ve Mağazaların Tercihi: ASUSPRO A4110

Restoran ve Mağazaların Tercihi: ASUSPRO A4110

Alışveriş Alışveriş Rehberi Restoran ve Mağazaların Tercihi: ASUSPRO A4110

Tarihler: 21 Haziran 2016 Salı ~ 21 Ağustos 2016 Pazar

Firma: Asus

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2016 ~ Ağu 21, 2016

Duvara monte edilebilen ASUSPRO A4110 kurumsal hepsi bir arada bilgisayar, masada veya tezgâhlarda yer açarak, mağaza ve restoran gibi işletmeler için rahat çalışma alanları sağlıyor, enerji verimliliği ile işletme maliyetlerini de azaltıyor.

Özellikle restoran ve mağazaların tercih ettiği, yer tasarrufu sağlayan 10 nokta dokunmatik ekrana sahip ASUS’un 15,6” A4110 hepsi bir arada kurumsal bilgisayarı işletmelere daha fazla üretkenlik katarken enerjiden daha fazla tasarruf etmelerini de sağlıyor.

Önceki Intel® Celeron® işlemcilerden önemli ölçüde hızlı ve verimli olan yeni nesil Intel® Celeron® N3150 işlemci ve 8GB'a kadar DDR3 bellek desteği ile donatılan A4110, çoklu görev işlemlerini kolaylaştırırken performansı da artırıyor. ASUS sertifikalı opsiyonel duvara montaj parçaları ve VESA uyumlu montaj noktaları ile duvara da monte edilebilen bilgisayar, böylece masada veya tezgâhlarda yer açarak, mağaza ve restoran gibi mekânlar için rahat çalışma alanları sağlıyor.

Pratik bağlantı seçenekleri
A4110, pratik bağlantı seçenekleriyle de donatıldı. COM portları, USB 3.0 portları, VGA portu ve HDMI çıkışı ile A4110'u okullarda bulunan projeksiyon cihazlarına, satış noktalarında yer alan barkod okuyuculara ve POS sistemleri gibi diğer cihazlara kolayca bağlamak mümkün. Birçok cihaz çeşidini destekleyen ekstra COM portları ile daha esnek bir kullanım olanağı sağlayan A4110, sürekli büyüyen işler için de ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

İsteğe bağlı NFC özelliği ile kablosuz rahatlık
A4110 ile işletmeler, isteğe bağlı olarak sunulan NFC özelliği ile cihazları birbirlerine bağlayan kablosuz kolaylıktan da faydalanabiliyor. Basitleştirilmiş oturum açma, dosya senkronizasyonu ve çok daha fazlasını sağlayan yenilikçi teknolojiler sayesinde NFC uyumlu cihazları, A4110’a sadece dokundurarak dosya ve bilgi aktarımı mümkün hale geliyor. Böylece hepsi bir arada bilgisayar; danışma merkezlerinden bilgi indirmek, mağazalarda mobil ödeme yapmak veya dijital kiosklardan dijital kuponlar edinmek için oldukça kolay bir yöntem sunuyor.

Tüm işleriniz parmaklarınızın ucunda
ASUSPRO A4110 hepsi bir arada bilgisayar, iki parmaklı geleneksel çoklu dokunmatiğin ötesine geçerek 10 nokta kapasitif tam çoklu dokunmatik yeteneği ile çoklu dokunmatik etkileşiminde büyük bir teknolojik atılım da gerçekleştiriyor. 10 nokta dokunmatik çözümü, bilgisayarın POS, eğitim ve diğer sektörlerde kullanım alanını da genişletiyor.

Fiziksel varlıklar ve sanal veriler için tam koruma
Tek adımda yönetim ve veri koruma sunan ASUS Business Manager, bilgisayarda bakım yapmayı ve görevleri optimize etmeyi sağlayan bir dizi programdan oluşuyor. Bu yazılım paketindeki tek sayfalı arabirim sayesinde sistem takibi araçlarına, BIOS güncellemelerine, USB Kilidi ile veri hareketi kontrollerine ve enerji tasarrufu kontrollerine erişebilme kolaylığı sunuluyor. A4110 hepsi bir arada bilgisayar ayrıca, ekstra güvenlik sağlamak için Kensington kilidi ile donatıldı. Böylece donanımlar ve gizli veriler kasanın içinde güvenle saklanabiliyor.

Çevreyi korurken işletme masraflarını da azaltır
Bilgisayarın cıva içermeyen süper parlak 15,6" LED arka aydınlatmalı paneli, enerji tasarrufu sağlayan Celeron işlemci ve %80'i geri dönüştürülebilir malzemeden oluşuyor. Daha az enerji tüketen ve kolaylıkla geri dönüştürülebilen bilgisayar; böylece para tasarrufu sağlıyor ve emisyon ayak izini düşürüyor. Enerji verimliliğine sahip A4110 çevreyi korurken şirketlere işletme maliyetlerini azaltmaya da yardımcı oluyor. Bu çevre dostu bilgisayar, ayrıca ENERGY STAR ve EPEAT® Gold gibi sektördeki en üstün çevre sertifikalarına da sahip.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT