RodiMood’ta Haftasonu Fırsatı

Alışveriş Alışveriş Rehberi RodiMood’ta Haftasonu Fırsatı

Tarihler: 21 Aralık 2012 Cuma ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: RodiMood

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2012 ~ Ara 31, 2012

RodiMood’tan alışveriş tutkunlarına büyük fırsatlar bitmiyor. Bu hafta sonuna özel 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 100 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

RodiMood’un tüm ürünlerinde, bu haftasonuna özel 100 TL ve üzeri alışveriş yapanlar 100 TL değerinde hediye çekini anında kazanıyor. Sadece 22-23 Aralık tarihlerinde geçerli olacak bu kampanyada kazanılan hediye çekleri 15 Ocak 2013 tarihine kadar kullanılabiliyor.

Tüm ürünlerde geçerli olacak bu kampanya dışında 2 alana 1 bedava kampanyası da devam ediyor. Bu haftasonu RodiMood’u ziyaret edenler, kampanyalara doyacak.

Mont’tan atkıya, bereden eldivene, kazaktan hırkaya, soğuk kış günlerinde sizi ısıtacak tüm ürünlerde geçerli olacak kampanyaya, RodiMood mağazalarından erişebilirsiniz.

Alışveriş severler, bu özel kampanyalar ile binlerce ürününe çok uygun fiyatlar ve ödeme koşulları ile sahip olabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT