Rowenta X-Trem Power Cyclonic Büyük Evlerde Mükemmel Sonuç, Kolay Kullanım

Rowenta X-Trem Power Cyclonic Büyük Evlerde Mükemmel Sonuç, Kolay Kullanım

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta X-Trem Power Cyclonic Büyük Evlerde Mükemmel Sonuç, Kolay Kullanım

Tarihler: 05 Ekim 2016 Çarşamba ~ 05 Aralık 2016 Pazartesi

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 5, 2016 ~ Ara 5, 2016

Büyük, geniş bir eviniz kalabalık bir aileniz mi var? Ya da yaşam alanınızı paylaştığınız sevimli, tüylü arkadaşlarınız... O zaman Rowenta X-Trem Power Cyclonic elektrikli süpürge sizin için ideal olacak. En üstün performans 4AAA, çift katmanlı yüksek filtreleme, ergonomisiyle daha da sessiz olan Rowenta X-Trem Power Cyclonic ile temizlikten korkmanıza veya üşenmenize artık gerek yok.

Evinizde A kalite temizlik için ideal özelliklerin bir araya geldiği Rowenta X-Trem Power Cyclonic; parke/fayans başlığı ve turbo fırçasıyla, koltuklarınız dahil tüm yüzeylerde derinlemesine temizlik sağlıyor. Sağlam, güçlü ve kullanımı rahat olan Rowenta X-Trem Power Cyclonic, özellikle büyük ve kalabalık evlerin temizliği için ideal.

Sınıfının en iyi filtreleme performansıyla tüyler ya da dışarıdan gelebilecek alerjen ve bakterileri derinlemesine temizleyen Rowenta X-Trem Power Cyclonic tozu içinde hapsediyor, mikroorganizmaların havaya karışmasını engelliyor. Halılar, mobilyalar ve tüm yüzeylerle birlikte evinizin havası da tertemiz oluyor.

Roventa X-Trem Power Cyclonic’in kolay temizlenen XL toz haznesi tamamen yıkanabiliyor ve park pozisyonu ile daha az yer kaplıyor. Üstelik 8,8 m kablosuyla evde özgürce temizlik yapma imkanı sağlıyor.

Compact Power Cyclonic, şık tasarımı, sarı, mavi ve fuşya renk seçeneğiyle elektro marketler, katlı mağazalar ve Tefal Shop’larda sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT