Rowenta’dan Performansın En Sessiz Hali, Yeni Silence Force Cyclonıc 4a+Aaa

Rowenta’dan Performansın En Sessiz Hali, Yeni Silence Force Cyclonıc 4a+Aaa

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta’dan Performansın En Sessiz Hali, Yeni Silence Force Cyclonıc 4a+Aaa

Tarihler: 22 Ekim 2018 Pazartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2018 ~ Ara 22, 2018
‘Rowenta Silence Force’un en sessiz 4A+AAA performanslı torbasız süpürgesi ile evinizde konforlu temizliğin keyfini çıkarın!

Yeni iki konumlu POWER AIR başlığı ile tüm yüzeylerde 4A+AAA performans sağlayan Rowenta Silence Force, mükemmelleştirilmiş ergonomisiyle de tozun %99,98’ini ayrıştırabiliyor.*

Air Booster ve ileri siklon teknolojileri ile çalışan Rowenta Silence Force Cyclonic 4A+AAA torbasızsüpürge, her türlü zeminde sınıfının en iyi toz toplama kabiliyetini sunuyor. Yeni inovatif yüksek performanslı iki konumlu emici toz başlığı sayesinde Rowenta Silence Force Cyclonic 4A+AAA, çok yönlü performans ve sert zeminlerin yanı sıra kısa, uzun hatta Türk halıları da dahil her türlü yüzeyden üstün sonuçlar veriyor. Geliştirilmiş ergonomiye sahip olan Rowenta Silence Force Cyclonic 4A+AAAkilit sistemi, kolay ve sezgisel toz haznesi boşaltma işleminin yanı sıra kazara açılmaları azaltan bir tasarım sunuyor.

Neredeyse günlük konuşmanın üzerine çıkmayan sadece 67dB(A) seviyesindeki olağanüstü sessizliği ile dikkat çeken Rowenta Silence Force Cyclonic 4A+AAA’ın etkileyici performansı sizi bekliyor. Ayrıca geliştirilmiş ergonomik tasarımıyla Ergo Comfort kolay taşıma sapı, kullanım kolaylığı sağlarken toz haznesinin daha az boşaltılmasını sağlayan 2,5 litrelik geniş kapasitesi ise yüksek otonomi seviyesi ve pratiklik sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT