Rowenta’dan Yeni Aır Force All-In- One 460

Rowenta’dan Yeni Aır Force All-In- One 460

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta’dan Yeni Aır Force All-In- One 460

Tarihler: 12 Kasım 2018 Pazartesi ~ 12 Aralık 2018 Çarşamba

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2018 ~ Ara 12, 2018

Rowenta’nın tek başlıkla, farklı zeminler üzerinde kolayca kullanabileceğiniz yeni AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 kablosuz dikey süpürgesiyle evinizde mükemmel performans sizi bekliyor. Ev temizliğinde kolaylık ve pratikliği arayanlar için Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460 kablosuz dikey süpürge mükemmel yardımcınız olmaya aday!

Tüm yüzeylerde olağanüstü temizlik performansı sunan Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, tek bir tuşla daima elinizi altında olurken gelişmiş ergonomik tasarımıyla da dikkat çekiyor. Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, Power Slim Vision çekiş motorlu başlığıyla mobilyaların altı gibi ışıklandırmanın yetersiz olduğu alanlarda LED aydınlatmasıyla görüş alanınızı arttırıyor. Power Boost motoru sayesinde ise fırçasız motor sisteminin gelişmiş teknolojisiyle hafif ve kompakt bir kasanın kullanım kolaylığını bir araya getiriyor.

Yeni Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, tıkanan geleneksel filtrelerin aksine Air Force Siklon teknolojisi sayesinde yüksek düzeyde hava ve tozu ayrıştırmayı sağlayan filtresiyle uzun ömürlü temizlik performansı sunuyor. Hızlı temizlik için iki entegre fırçaya sahip olan Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, köşelere yerleşen tozlar için bir delta başlık ve içinde üç farklı fırçanın yer aldığı bir setten oluşuyor. ‘Hassas’ başlığı narin yüzeylerde özenli temizlik yapmanızı sağlarken ‘Tekstil’ başlığı ile kıyafet ve döşemelerden tüy ve toz toplamanızı yardımcı oluyor. ‘Güçlü’ başlığıyla da yüzeylere nüfuz etmiş tozları toplayarak mükemmel temizlik sunuyor. Ayrıca bir şarj ve askılama duvar ünitesine sahip olan Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460, ergonomik tasarımı sayesinde sürekli basılı tutmayı gerektirmeyen tuşuyla tek veya çift elle kullanımı mümkün kılıyor.

Isıtıcı ve radyatör ızgaralar arasına bile girebilen özel tasarıma sahip bir teleskopik toz fırçası, küçük alanlara ve köşelerdeki tozlara ulaşım sağlayan bir radyatör aparatı, mobilya ve narin kumaşların temizliği için bir kanepe fırçası ise Rowenta AIR FORCE ALL-IN-ONE 460’ın ek aksesuarları arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT