Rowenta’nın Respectissim Liss ile Yüksek Isıda Saç Düzleştirme Devri Sona Eriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta’nın Respectissim Liss ile Yüksek Isıda Saç Düzleştirme Devri Sona Eriyor

Tarihler: 10 Temmuz 2012 Salı ~ 10 Eylül 2012 Pazartesi

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2012 ~ Eyl 10, 2012

Parlaklığından taviz vermeden mükemmel düzlükte saçlara sahip olmak isteyen kadınlar için artık “Yüksek Isı Devri” kapandı. Rowenta’nın yeni ürünü Respectissim Liss ile 170 derecede bile 230 derecenin sağladığı mükemmel düzleştirme mümkün. Yalnız Rowenta Respectissim Liss’te bulunan patentli Ultra Düzleştirme Teknolojisi sayesinde kadınlar saçlarının doğal gücünü yüzde 100 koruyabiliyor. İyon özelliği ile saça parlak bir görünüm veren bu eşsiz ürün, seramik, titanyum ve gümüş kaplı oynar plakaları sayesinde de saçın her zaman yumuşak kalmasını sağlıyor.

Yaşamı kolaylaştıran yenilikler geliştiren Rowenta, yepyeni ürünü Respectissim Liss ile saç düzleştirme alanında yüksek ısı devrine son veriyor. Saçın doğal gücünü yüzde 100 koruyan bu benzersiz ürün, 170 derecede bile 230 derecelik kusuruz saç düzleştirme performansını sunuyor. Sadece Rowenta Respectissim Liss’te bulunan patentli teknoloji sayesinde saçın doğal gücü sanki hiç düzleştirilme işlemi uygulanmamış gibi dayanıklılığını yüzde 100 koruyor. Fransa’da bağımsız laboratuvarlarda gerçekleşen araştırmanın sonuçlarına göre haftada 3 defa Rowenta Respecttisim Liss ile düzleştirilen saçın dayanıklılık süresinin hiç ısı işlemi görmemiş saçlarla aynı olduğu tespit edilmiş ve onaylanmış bulunuyor. Saçlarının güzel ve ışıltılı görünmesini isteyen ancak yüksek ısının saçlarına zarar vermesinden çekinen kadınlar için Rowenta’ın üstün teknolojisiyle geliştirilen Respectissim Liss, günlük hayattaki en önemli sorunlarından birine kalıcı bir çözüm getiriyor. Respectissim Liss, mükemmel düzleştirmeden taviz vermeden saçlar korunuyor. Seramik gümüş titanyum kaplama plakaları ile fark yaratan Respectissim Liss’in iyon özelliği sayesinde de saçlar her zaman parlak ve yumuşak kalıyor.

Ürün Fiyatı : 179,9 TL

www.rowenta.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT