Rowenta’nın Yeni Premium Care Serisiyle Kusursuz Şekillenen Saçlar

Rowenta’nın Yeni Premium Care Serisiyle Kusursuz Şekillenen Saçlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Rowenta’nın Yeni Premium Care Serisiyle Kusursuz Şekillenen Saçlar

Tarihler: 11 Ekim 2016 Salı ~ 11 Aralık 2016 Pazar

Firma: Rowenta

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2016 ~ Ara 11, 2016

Rowenta, profesyonel kalitede son teknolojilerle geliştirdiği yeni Premium Care serisi ile saçlara şekil verirken saç sağlığını da koruyor. Her saç tipine uygun farklı ürünler sunan yeni Premium Care serisi, kusursuz bir saç şekillendirme deneyimi sunuyor.

Tasarımlarıyla sizi düşünen Rowenta, Premium Care serisi ile lüks bakım anlayışını mükemmellikle birleştiriyor. Yenilikçi teknolojik gücüyle fark yaratan seri ile saçınızı daha hızlı kurutabilir, istediğiniz şekli kolayca verebilirsiniz. Üstelik saç tipine özel farklı ısı ayarı sayesinde kendi kendinize de saçınızı düzleştirebilir ya da zaman ayarı yaparak kusursuz buklelere sahip olabilirsiniz.

Saçı en iyi şekilde kavrayarak mükemmel bukleler oluşturulmasını sağlayan saç maşasıyla zaman ayarı ve saç tipine özel farklı ısı ayarı sayesinde birbirine eşit ve kusursuz bukleler yaratmanız mümkün. Kırılma karşıtı düzleştirme teknolojisi ile saçlara zarar da vermiyor.

230 dereceye kadar çıkan kademeli ısı ayarlarıyla farklı tip saçlara kolayca şekil veren seri, 179,90 TL’den başlayan fiyatlar ile sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT