Saat&Saat'ten Yepyeni Bir Marka Daha! Kate Spade New York

Saat&Saat'ten Yepyeni Bir Marka Daha! Kate Spade New York

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saat&Saat'ten Yepyeni Bir Marka Daha! Kate Spade New York

Tarihler: 09 Aralık 2015 Çarşamba ~ 09 Şubat 2016 Salı

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 9, 2015 ~ Şub 9, 2016

New York'un hiç durmadan akan, enerjik, hayat dolu, eğlenceli ve farklı ama her zaman çok şık tarzını yansıtan KATE SPADE NEW YORK saatler; sıra dışı, renkli ve zarif tasarımların sanatsal bir işçilik ve altın ve deri ağırlıklı malzemelerle birleştirilmesiyle ortaya çıkarılıyor.

Neşeli, canlı ve genelde şeker tonlarında renklerin hakim olduğu saatler, akıllıca düşünülmüş detaylarla kendini fark ettirmeyi başarıyor. Büyüleyici bir uyuma sahip renk kombinasyonlarıyla tasarlanan KATE SPADE NEW YORK saat modelleri, kadran içerisine yerleştirilmiş esprili figürler ve mesajlarla moda severleri kendilerine aşık etmeyi başarıyor. Markanın alametifarikası "maça" logosuysa, artık, modern şehirli kadının kendine güvenli, enerjik, umursamaz ama ince şıklığının simgesi olmuş durumda.

Feminen ve canlı tonlara sahip Kate Spade saat modellerine Saat&Saat mağazalarından ve www.saatvesaat.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Fendi, Salvatore Ferragamo, Roberto Cavalli by Franck Muller, Emporio Armani, Gc, Tory Burch, Hugo Boss, Welder, Cerutti 1881, Michael Kors, Karl Lagerfeld, Marc by Marc Jacobs Kate Spade, Guess,Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Versus, Skagen, Fossil, Esprit, Adidas gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT