Saat&Saat’te Yılbaşının Rengi Kırmızı

Saat&Saat’te Yılbaşının Rengi Kırmızı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saat&Saat’te Yılbaşının Rengi Kırmızı

Tarihler: 11 Aralık 2019 Çarşamba ~ 11 Şubat 2020 Salı

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2019 ~ Şub 11, 2020

Yeni yıl denildiğinde akla gelen ilk renk kırmızı oluyor. Saat&Saat’te sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenlere farklı zevklere hitap eden birbirinden şık kırmızı saatler öneriyor.

Dünyaca ünlü markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, yeni yılda sevdiklerine özel bir hediye vermek isteyenler için birbirinden şık saatler sunuyor. Yılbaşının gelenekselleşen rengi kırmızının başrolde olduğu saatler, estetik tasarımlarıyla göz alıyor. Hem kadın hem erkekler için farklı tarzlara uygun onlarca modeli bir arada bulabileceğiniz Saat&Saat, zengin aksesuar koleksiyonuyla da stilinizi tamamlıyor. Saatinizle birlikte ya da tek olarak kullanabileceğiniz aksesuarlarda da kırmızının gücü alabildiğine hissediliyor.

Yeni yılın rengi kırmızının hakim olduğu dünyaca ünlü markaların saat ve aksesuar koleksiyonlarını tüm Saat&Saat mağazalarında ve Saat&Saat web adresinde bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT