Saat Serisi ile Pozitif Enerji Bileklerinizde!

Saat Serisi ile Pozitif Enerji Bileklerinizde!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saat Serisi ile Pozitif Enerji Bileklerinizde!

Tarihler: 11 Aralık 2017 Pazartesi ~ 11 Şubat 2018 Pazar

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2017 ~ Şub 11, 2018

Aşk,Cesaret, Güç, Kuvvet. Versace saatleri Kış 2018 sezonunda pozitif mesajlarla tasarlanan özel saat serisini sunar: V-circle Manifesto Serisi

Büyük harflerle yazılan sözcüklerin anlamı güçlü ve açık bir şekilde kayışların üzerinde paylaşılıyor. Böylece alışılageldik saat tasarım dünyasına mesajlarla giren bu yeni seri yalnızca saat serisi değil, aynı zamanda kuvvetli enerji taşıyan özel bir aksesuar serisi olduğunu gözler önüne seriyor.

V-circle Manifesto Serisi’nin özel detayları arasında ince bezeli, Antik Yunan motifi, kadın modellerinde 38mm ve erkek modellerinde 42mm kasa çapı ve paslanmaz çelik kasası yer alırken, yumuşak deri kayışı ve kayışın çevresinden geçen özel kenarlar farklı desen ve renk tonlarıyla saatseverleri büyülüyor. Bu modellere alternatif olarak, aynı saat modellerini manifestosuz hasır çelik bilezikle de birleştirerek retro bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sevdiklerinin yeni yıldan bekledikleri dileği bileklerinde hissedecekleri özel bir hediye vermek isteyenleri V-circle Manifesto Serisi Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr ‘de bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT