Saat'te Sonbahar Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saat'te Sonbahar Şıklığı

Tarihler: 08 Ağustos 2014 Cuma ~ 08 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2014 ~ Eki 8, 2014

Önemli dünya markalarının ve lüks saat markalarının tek yetkili Türkiye distribütörü Saat&Saat, sadeliğin ve ihtişamın bir arada bulunduğu saat ve aksesuar modelleriyle her daim şık kadınların gözdesi!

Emporio Armani, Skagen, DKNY, Michael Kors markalarında metal ve altın tonlarda klasik, ince kayışlı, minimalist modeller yeni sezona hakim. Aynı zamanda Versace, Salvatore Ferragamo markalarında modern çizgilerle harmanlanmış çarpıcı ve elegant modeller iddialı kadınların tercihi. Hem canlı hem de pastel renklerde aradığınız saat ve aksesuar modellerine ulaşmanız için sizleri Saat&Saat mağazalarımıza ve www.saatvesaat.com.tr online satış sitemize bekleriz.

TAG Heuer, Maurice Lacroix, U-Boat, Burberry, Versace, Fendi, Salvatore Ferragamo, Emporio Armani, Gc, Hugo Boss, Welder, Cerutti 1881, Glam Rock, Michael Kors, Guess, Guess Jewellery, Tommy Hilfiger, Diesel, DKNY, Marc by Marc Jacobs, Versus, Skagen,, Esprit, Fossil, Adidas, Ice-Watch gibi dünyanın en büyük marka saatlerinin Türkiye distribütörü Saat&Saat, saatvesaat.com.tr ve tüm seçkin saat mağazalarında…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT