Sabri Özel, 2014 Yaz Koleksiyonuyla Deniz Esintilerini Şıklığınıza Uyarlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sabri Özel, 2014 Yaz Koleksiyonuyla Deniz Esintilerini Şıklığınıza Uyarlıyor

Tarihler: 17 Temmuz 2014 Perşembe ~ 17 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2014 ~ Eyl 17, 2014

Özgün tasarımlarıyla erkeklerin vazgeçilmezlerinden olan Sabri Özel, 2014 yaz koleksiyonunda yer alan casual ve klasik modellerini moda sever erkeklerin ilgisine sunuyor. Sabri Özel 2014 yaz koleksiyonu; çizgili ve düz gömlekleri, rengarenk t-shirtleri, pantolon ve takımlarıyla deniz esintilerini zengin bir çeşitlilikle sergiliyor.

Klasik ve sportif şıklık, tüm renkleriyle Sabri Özel’de

V yaka sportif tarzıyla öne çıkan Sabri Özel erkek gömlekleri, yeni sezonda beyaz üzerine dikey bordo ve yatay mavi çizgilere sahip modelleriyle farklılaşıyor. Bordo ve mavi ekoseleri bulunan gömlekler Sabri Özel’de şıklığı temsil ederken, gömleklerin katlanabilen kolları da yaz akşamlarında konforlu bir kullanım sağlıyor.

Yazın olmazsa olmazları t-shirtler, alışılmış düz renk t-shirtlere petrol yeşili gibi hit renkler eklenmiş modelleriyle Sabri Özel şıklığını ortaya çıkarıyor. Sarı ve yeşil, lacivert ve gülkurusu çift renkli modelleriyle de dikkat çeken t-shirtler; hardal ve beyaz takım elbiselerle kombinlenebiliyor. Sabri Özel takımlar; turkuaz, pembe ve lacivert renkleriyle çeşitliliğini vurguluyor. Markanın zengin model çeşitliliğiyle siz de yazın tarzınıza farklı bir ahenk kazandırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT