Sabri Özel Gömlekleri İle Yazın Enerjisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sabri Özel Gömlekleri İle Yazın Enerjisi

Tarihler: 10 Temmuz 2014 Perşembe ~ 10 Eylül 2014 Çarşamba

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 10, 2014 ~ Eyl 10, 2014

Erkek modasının öncü markası Sabri Özel, bu sezon doğanın soft renklerini koleksiyonunda yansıtıyor. Klasik ve casual gömlekleriyle beğeni toplayan Sabri Özel, erkekleri yazın en hit renkleriyle sarıyor. Deniz esintileri taşıyan ve doğanın modaya armağanı olan mavinin tüm tonları koleksiyonda yer buluyor. Koton dokumasıyla sıcak yaz aylarında konforlu bir kullanım sunan Sabri Özel yeni sezon erkek gömlek modelleri, zengin kombinler yapılmasına da imkan veriyor.

Klasik ve modern çizgilerin dengeli uyumu ile tanışın

Sabri Özel, koleksiyonunda sunduğu gömlekler ile klasik ve casual tarzlara aynı anda sesleniyor. Her mevsim tahtını koruyan beyaz gömlekler bu sezon da şıklığından ödün vermeyen erkeklere hitap ediyor. Bir yaz klasiği olan ekose ve çizgili gömlek modelleri ise arzuya göre ister özel günlerde ister günlük hayatta kullanılabilecek seçenekler arasında yer alıyor. Sabri Özel gömlekleri, asimetrik çizgilerden oluşan tasarımıyla benzerlerinden ayrılıyor.

Sabri Özel’de gülkurusu, mavi, sarı gibi soft renkler ile bordo, lacivert, beyaz gibi güçlü renklerin bir arada kullanıldığı tasarımlar şık bir yaz sunuyor. Rengarenk koton ceketlerle kombinlenen mavi ve pembe tonlardaki gömlekler ise stilinize hareket katıyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT