Sabri Özel’den Bayram Şıklığına Değer Katmak İsteyenlere

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sabri Özel’den Bayram Şıklığına Değer Katmak İsteyenlere

Tarihler: 23 Temmuz 2014 Çarşamba ~ 23 Eylül 2014 Salı

Firma: Sabri Özel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 23, 2014 ~ Eyl 23, 2014

Yenilikçi bakış açısı ve kendine has tarzı ile erkek modasına özgün çizgiler kazandıran Sabri Özel yaz koleksiyonu, göz alıcı renk ve modelleri ile bayramı karşılıyor. Desenlerdeki çeşitlilik kadar, koleksiyondaki renkler ve kalıplarda bayram şıklığına değer katmak için vitrinlerdeki yerini alıyor.

Şıklıkta bir bayram klasiği

Retro esintiler, sportif silüetler, marin hareketler ve pasteller… Stil sahibi erkekler için yaza uygun renk ve ürün seçenekleri ile hazırlanan Sabri Özel koleksiyonu, erkeklere şıklığın yanında rahatlığı da sunuyor.

Sabri Özel hem klasik hem de spor tavrı ile her kombinasyona uygun seçenekler sunuyor. Lacivert ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu ceketler, pantolonlar ve birbirinden şık takım elbiseler gülkurusu, sarı ve kırmızı renkler ile yeniden yorumlanıyor.

İster spor olsun ister klasik, bu bayramda Sabri Özel istediğiniz stili oluşturmanızı sağlayacak alternatifler sunmaya devam ediyor…

www.sabriozel.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT