Saçlarınız için Yeni Bir Başlangıca Hazır Mısınız ?

Saçlarınız için Yeni Bir Başlangıca Hazır Mısınız ?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saçlarınız için Yeni Bir Başlangıca Hazır Mısınız ?

Tarihler: 04 Temmuz 2018 Çarşamba ~ 04 Eylül 2018 Salı

Firma: QNET

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2018 ~ Eyl 4, 2018

Güneşin etkisini hissetmeye başladığınız bugünlerde saçlarınıza ve cildinize özel bakım sağlayan QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres; hindistan cevizi ve argan yağlı; çay ağacı ve limon özlü doğal içerikli saç ve duş jeli ürünleriyle günlük bakımınızı keyifli hale getiriyor. Organik sertifikalı içeriklere sahip Naturtres, eşsiz kokusuyla da büyülüyor…

Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuan

Günümüz şehir hayatı kiri ve stresiyle nefes alamayan saç derisi zamanla kururken, kendisini korumak ve dengesini bulmak isteyerek daha fazla yağ üretmeye başlıyor. QNET’in şimdi yağlı saçlar için yepyeni bir önerisi var. Ferahlatıcı ve dengeleyici etki sağlayan yeni Naturtres Çay Ağacı ve Limon Özlü Şampuanı arındırıcı ve ferahlatıcı özelliğiyle derinlemesine temizlik sağlarken, hacim veren etkisiyle saçları matlaştırmadan bakımlı ve parlak görünmesini sağlıyor!

Naturtres Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı Şampuan

Yaz aylarında güneşin etkisi ile daha fazla kuruyan saçlarınıza ekstra bakım sağlayan QNET’in yeni koleksiyonu Naturtres, Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı Şampuanı, saç uçlarını besleyip güçlenmesine yardımcı olurken, saçların bakımlı ve sağlıklı görünmesini sağlıyor.

Hindistan cevizi yağı kendine has özel etkisiyle saç tellerinin nemlenmesine etki ederken, E vitamini ihtiyacını karşılayan argan yağı içeriği ile birleşerek kuru ve normal saçlar için nemlendirici etki sağlıyor. Naturtres Hindistan Cevizi ve Argan Yağlı şampuan, bu yaz vazgeçilmezleriniz arasında olmaya aday!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT