Saçlarınız Kışa Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi ile Hazır

Saçlarınız Kışa Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi ile Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saçlarınız Kışa Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi ile Hazır

Tarihler: 21 Kasım 2018 Çarşamba ~ 21 Ocak 2019 Pazartesi

Firma: L’Oréal Paris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 21, 2018 ~ Oca 21, 2019

Kış aylarında kuru ve soğuk havanın etkisiyle cansızlaşan ve kuruyan saçlar saç bakım uzmanı Elseve’in Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi ile derinlemesine besleniyor, şekil alıyor. Yağların Eşsiz Gücü, Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi ile saçlarınızda buluşuyor….

Saçlarınız, kış aylarının yıpratıcı etkilerine Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem ile hazır. Saç bakım uzmanı L’Oréal Paris Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’in sunduğu mucizevi bakım ile saçlar, artık derinlemesine beslenerek şekilleniyor ve elektriklenmeden kışın her günü mükemmel görünüyor.

Hayatının En Güzel Günü, Onunla Her Gün
Mucizevi bir dokunuşla saçların yumuşak ve parlak görünmesini, aynı zamanda mükemmel şekil almasını sağlayan Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem sayesinde, artık saçlar sadece özel günlerde değil, her gün en iyi gününde!

Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem, 6 değerli çiçek özü yağıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren saçları beslerken, saça ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. Kremsi dokusu ile saçı elektriklenmeye ve kabarmaya karşı korurken, saçların kusursuzca şekil almasını sağlıyor. Tercihe göre kuru veya ıslak saça uygulanabilen Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem, kurutmadan önce saçın boy ve uçlarına uygulamayla saçı 230 derece ısıya karşı koruyor. Saça canlılık ve şekil verirken yağlı his bırakmıyor ve ağırlaştırmıyor.

Saçlarınızı besleyerek, daha parlak, canlı ve güçlü bir görünüme kavuşturan Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem ile saçlarınızın en güzel günü, her gün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT