Saçlarınız, Yaz Aylarının Unutulmaz Keyifli Anlarına Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i İle Hazır.

Saçlarınız, Yaz Aylarının Unutulmaz Keyifli Anlarına Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i İle Hazır.

Alışveriş Alışveriş Rehberi Saçlarınız, Yaz Aylarının Unutulmaz Keyifli Anlarına Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i İle Hazır.

Tarihler: 22 Haziran 2018 Cuma ~ 22 Ağustos 2018 Çarşamba

Firma: Loreal Paris

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 22, 2018 ~ Ağu 22, 2018

Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi ile Saçlarınızın en güzel günü, her gün!

Saçlarınız, yaz aylarının unutulmaz keyifli anlarına Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i ile hazır. Yumuşak, parlak ve kusursuzca şekil alan saçlar için L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Fahriye Evcen’in tercihi de Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi…

Davetlerin hız kazandığı, enerjinin yükseldiği yaz döneminde kusursuz görünümün sırrı saçlarda! Saç bakım uzmanı Elseve’in Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem’i ile ise saçlarınız sadece özel günlerde değil her gün, iyi gününde. Saç bakım uzmanı L’Oréal Paris Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi’nin sunduğu mucizevi bakım ile saçlar, artık derinlemesine beslenerek şekilleniyor ve her an mükemmel görünüyor.

Hayatının En Güzel Günü, Onunla Her Gün
Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi, 6 değerli çiçek özü yağıyla zenginleştirilmiş formülü sayesinde ilk kullanımdan itibaren saçları beslerken, saça ipeksi bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırıyor. Kremsi dokusu ile saçı elektriklenmeye karşı korurken, saçların kusursuzca şekil almasını sağlıyor. Tercihe göre kuru veya ıslak saça, uygulanabilen Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi saçlarda yağlı his bırakmıyor ve ağırlaştırmıyor.

Kusursuz saçlar için tercihinin Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Kremi olduğunu belirten L’Oréal Paris Güzellik Elçisi Fahriye Evcen; saçların yumuşak ve parlak görünmesini, aynı zamanda mükemmel şekil almasını sağlayan Mucizevi Yağ Kremi sayesinde saçlarının en güzel gününün artık her gün olduğunu söyledi.

Derinlemesine beslenmiş, hiç olmadığı kadar yumuşak, canlı ve parlak görünen ve kusursuzca şekil alan saçlara sahip olmak isteyenler, Elseve Saç Güzelleştirici Mucizevi Yağ Krem ile her gün en iyi görünen saçların keyfini sürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT