Sağlıklı ve Güvenli Yemeklerin Ustası Goldmaster Kıymax

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sağlıklı ve Güvenli Yemeklerin Ustası Goldmaster Kıymax

Tarihler: 19 Eylül 2013 Perşembe ~ 19 Kasım 2013 Salı

Firma: Goldmaster

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2013 ~ Kas 19, 2013

Kış ayları yaklaşırken Türk mutfağının vazgeçilmezi birbirinden lezzetli kıymalı yemekler sofralarımızı süslemeye başladı. Yemeklerimize lezzet katan etin yanında salça da olmazsa olmazlardan. Sektörünün öncü markalarından GoldMaster, kışlık salçasını, biberini, tarhanasını yapmak isteyen hanımların işini kolaylaştıran, en önemlisi de bunu evde hijyenik olarak kendisinin hazırlayabilmesine yardımcı olan Kıymax kıyma makinesini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Evde yapılmış, domates ve biberlerden yapılan salçanın ve o salça ile pişirilen yemeklerin tadına doyum olmaz. Hanımların saatlerce rendelemek için uğraştığı domatesleri Kıymax çok kısa sürede püre haline getirerek hanımların işini kolaylaştırıyor. GoldMaster Kıymax ile etinizi taze olarak ve sağlıklı bir şekilde kıyma haline getirebiliyor, en doğal domates ve biber salçanızı hazırlayarak lezzetli yemekler yapabiliyorsunuz. Kullanım kolaylığı ve fonksiyonel özellikleriyle dikkat çeken Kıymax, 2000W yüksek kilitli motor gücüyle öne çıkıyor. Kesme plakalarının ve tüm aparatlarının büyük olması, yapılacak işlemin süresinin kısalmasını sağlarken, geri sarma fonksiyonu ürünün çalışma yönünü değiştirerek makinenin herhangi bir kemik veya artık nedeniyle tıkanmasını engelliyor. Kıymax, sadece kıyma çekmekle kalmıyor aynı zamanda salça, pul biber, tarhana gibi kışlık malzemelerin yapımında kullanılarak farklı lezzetler sunmanıza yardımcı oluyor. Sucuk, sosis ve içli köfte aparatları da bulunan Kıymax, yüzde yüz bakır olan motorunun aşırı ısınma kontrollü olması sebebiyle ürünün kullanım ömrünü arttırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT