Sakalın İçin İhtiyacın Olan Tek Bıçak: OneBlade

Sakalın İçin İhtiyacın Olan Tek Bıçak: OneBlade

Alışveriş Alışveriş Rehberi Sakalın İçin İhtiyacın Olan Tek Bıçak: OneBlade

Tarihler: 15 Ekim 2018 Pazartesi ~ 15 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: Philips

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2018 ~ Ara 15, 2018

Kullanıcılarının yorum ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına yön veren Philips, beğeniye sunulduğu her ülkede çok ses getiren yeni ürünü OneBlade’in lansmanını yaptı. OneBlade, çığır açan bıçak teknolojisi sayesinde erkeklere tek bir ürünle sakalarını kısaltma, şekillendirme ve tıraş etme imkanı sunan hibrid bir ürün olarak kullanıcılarla buluşuyor.

Türkiye’de 87 yıldır kullanıcıları için en iyisini düşünen ve kullanıcıların ihtiyaçlarını dinleyerek çözümleriyle her gün yaşamları iyileştiren Philips, devrim niteliği taşıyan yeni ürünü Oneblade ile erkeklerin sakal bakımına tek bir bıçak ile pratik ve fonksiyonel bir çözüm sunuyor.

Philips OneBlade, sakallı veya kirli sakallı bir tarza sahip erkeklerin tek bir cihazla sakallarına istedikleri şekli vermelerini mümkün kılıyor. Takıp çıkarılabilir başlıklara sahip olan OneBlade ile her uzunluktaki sakalı kısaltabilir, keskin kenarlı bıçağı ile kolayca şekillendirebilir ve tıraş olabilirsiniz.

Cilt için son derece güvenli bir tıraş imkanı sunan Oneblade, çift taraflı bıçağı sayesinde istenilen yönde kullanılabilir olmasının yanı sıra, sağladığı net görüş açısıyla da hızlı ve pratik bir tıraşa olanak sunuyor.

Tıraş bıçağı ile tıraş makinasının özelliklerini tek bir üründe buluşturan bu benzersiz ürün erkeklerin vazgeçilmez yardımcısı olmaya aday.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT