Samsonite Move Serisi Günlük Hayatınızın Vazgeçilmezi Olacak!

Samsonite Move Serisi Günlük Hayatınızın Vazgeçilmezi Olacak!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsonite Move Serisi Günlük Hayatınızın Vazgeçilmezi Olacak!

Tarihler: 26 Mayıs 2016 Perşembe ~ 26 Temmuz 2016 Salı

Firma: Samsonite

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2016 ~ Tem 26, 2016

Benzersiz kalite ve tasarıma sahip valizleriyle, seyahat tutkunlarının 1 numaralı tercihi olan Samsonite, kadınlara yönelik birbirinden şık günlük çanta modelleriyle günlük hayatınızın da vazgeçilmezi oluyor. Samsonite'ın en beğenilen günlük çanta serisi "Move", birbirinden kullanışlı ve şık modellerinin yanı sıra, yazın enerjisini taşıyan yeni renk seçenekleriyle de beğeni topluyor.

Samsonite Move serisi çantalar, şık tasarımları ve modayı yansıtan renkleriyle trendy bir görünüm sunarken, pratiklikleri ve fonksiyonellikleriyle de günlük hayatınızı kolaylaştırıyor. Katlanabilme özelliği sayesinde seyahatlerinizde kolaylıkla valizinizin içinde taşıyabileceğiniz Move çantalar, iç tasarımlarıyla da fark yaratıyor. Move çantaların içlerinde yer alan çok sayıda bölme, eşyalarınızı çantanızın içine dilediğiniz gibi yerleştirme ve organize etme imkanı sağlıyor.

Fonksiyonellikleri ve şıklıklarıyla kullanıcılarından tam not alan Samsonite Move serisi çantalar, yeni sezonda 17 farklı stil ve 7 yeni renk seçeneğiyle her tarza uyum sağlıyor ve gardıroplarınızın en kalıcı parçaları arasında yerini alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT