Samsung Akıllı Teknoloji İle Sunulan Gala Bulaşık Makinesi Ailenizin Yeni Üyesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung Akıllı Teknoloji İle Sunulan Gala Bulaşık Makinesi Ailenizin Yeni Üyesi

Tarihler: 20 Haziran 2012 Çarşamba ~ 20 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2012 ~ Ağu 20, 2012

Yaz aylarının gelmesi ve okulların tatil olması ile birlikte evlerde yaşam daha da hareketleniyor. Bulaşıkların da artmasıyla annelerin mutfaktaki en pratik yardımcısı bulaşık makinelerinin önemi bir kez daha anlaşılıyor. Samsung’un yeni akıllı bulaşık makinesi Gala; üstün yıkama performansı ve esnek kullanım alanıyla hayatı kolaylaştırırken enerji ve su tasarrufu da sağlıyor.

Gala bulaşık makinesinin üstün performansı en inatçı yağ lekelerini çıkartırken bu sayede bulaşıkların makine öncesi elde yıkanmasına da gerek kalmıyor. Çevre dostu Eco Dry kurutma teknolojisi, nemi absorbe eden malzemelerin kullanımı ile daha yüksek performans ve daha az enerji tüketimi sağlıyor.

AB enerji standartlarına göre A+ enerji sınıfına sahip Samsung Gala bulaşık makinesi üstün performansının yanı sıra esnek kullanım alanıyla da dikkat çekiyor. Makinenin yüksek iç hacmi sayesinde 36 cm yüksekliğindeki bulaşıklar üst rafın çıkmasına gerek kalmadan rahatlıkla yıkanabiliyor.

Gala Bulaşık Makinesi 13 kişilik yıkama kapasitesi, esnek rafları ve daha yüksek iç hacmiyle bir kerede daha fazla bulaşık yıkama imkânı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT