Samsung ATIV Smart PC’lerin Beyaz’ları Satışa Sunuldu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung ATIV Smart PC’lerin Beyaz’ları Satışa Sunuldu

Tarihler: 27 Mart 2013 Çarşamba ~ 27 Mayıs 2013 Pazartesi

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 27, 2013 ~ May 27, 2013

Windows 8 işletim sistemli yeni ATIV Smart PC’ler şimdi renk seçenekleriyle de gönülleri fethetmeye devam ediyor! Samsung ATIV Smart PC’lerin Beyaz’ları Satışa Sunuldu.

Dijital medya ve dijital yakınsama teknolojilerinde dünyanın lider teknoloji şirketlerinden biri olan Samsung Electronics, beyaz ATIV ile hayatı kolaylaştırma vizyonuna renk katıyor. Dizüstü bilgisayarın gücü ile tablet PC’nin kullanım kolaylığını bir arada sunan 2013 yılının iddalı ürünü ATIV Smart PC, beyaz modeliyle tüketicilere alternatif sunuyor. Ayrılabilir özel klavyesiyle dizüstü bilgisayardan tablet PC’ye kolayca dönüşebilen ve günün her saati rahatlıkla kullanılabilen ATIV Smart PC’lerin beyazıyla da en yaratıcı sunumlar hazırlanıyor, çizimler yapılıyor, filmler büyük bir zevkle izlenebiliyor.

S-Pen ile Gelen Profesyonel ve Eğlenceli Kullanım
Beyaz ATIV Smart PC’ler de yanında sunulan S-Pen sayesinde bir not defteri gibi de kullanılabiliyor. S-Pen sayesinde ATIV Smart PC kullanıcıları not almanın yanı sıra çizim yapabiliyor, el yazısını dijital hale dönüştürüyor, bir metni fotoğraf ve farklı görsellerle daha da zenginleştiriyor. Bu sayede Beyaz ATIV Smart PC’ler kullanıcılarının yanından hiç eksik olmuyor.

3G iletişim teknolojisini destekleyen modeliyle Samsung Beyaz Smart PC 1069 $+KDV’den satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT