Samsung Beyaz’dan Ramazan Ayına Özel Kaçırılmayacak Kampanya

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung Beyaz’dan Ramazan Ayına Özel Kaçırılmayacak Kampanya

Tarihler: 25 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 25 Eylül 2012 Salı

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 25, 2012 ~ Eyl 25, 2012

Samsung Ecobubble Çamaşır Makinesi Alanlara Elektrikli Süpürge Hediye!

Tüketici elektroniği ve elektrikli ev aletlerinin lider ismi Samsung Electronics, teknoloji ve tasarımı kusursuz bir sekilde birleştirdiği ürünleriyle tüketicileri sevindiren kampanyalar sunmaya devam ediyor.

Ramazan ayına özel sunduğu bu kaçırılmayacak fırsat ile Samsung Electronics, Kampanya kapsamındaki Ecobubble çamaşır makinelerinden birini alan herkese elektrikli süpürge hediye ediyor. Tüm Samsung Digital Plazalarda geçerli olacak bu kampanya, Ramazan boyunca devam ediyor.

%70’e Varan Enerji Tasarrufu Sağlayan Ecobubble Çamaşır Makineleri ile Daha Temiz Çamaşırlar

Beyaz eşyalarını yenilemek isteyen tüketicilerin kullandıktan sonra vazgeçemeyeceği EcoBubble çamaşır makineleri benzersiz köpük oluşturma özelliği ile %70’e varan enerji tasarrufu sağlıyor ve çamaşırları görülmemiş bir hızla derinlemesine temizliyor. Ecobubble teknolojisi, deterjanı hava ve su ile karıştırarak köpükler oluşturur. Oluşan özel köpükler çamaşırlara 40 kat daha hızlı bir şekilde nüfuz ederek, derinlemesine temizlik sağlıyor. A+++ enerji performansına sahip Ecobubble çamaşır makinesi 150C soğuk su ile sıcak sudaki kadar etkili yıkama yaparak; hem paradan hem de zamandan tasarruf etmenize imkan tanıyor.

Belirli Eco Bubble çamaşır makinelerinde geçerli olan kampanya ile tüketiciler 477 TL değerindeki Super Twin Chamber Sistemli Rambo Elektrikli süpürgesine ücretsiz olarak sahip olabiliyor.

Ev Temizliğinin En Önemli Oyuncusu Rambo Elektrikli Süpürgeler Ecobubble Kampanyasıyla Evlere Geliyor!

Ecobubble çamaşır makinesi alanların ücretsiz sahip olabileceği gri renkli Rambo elektrikli süpürgeler; 2200W gücü ve 430W’lık kuvvetli emiş gücü sayesinde mükemmel temizlik sunar. Rambo elektrikli süpürgesinde yer alan Super Twin Chamber sistemi, aşırı toz akışını minimuma indirmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Sıradan elektrik süpürgelerine göre %20 daha güçlü ve uzun çekiş gücü ile tozu en yüksek performansta filtreleyerek kusursuz bir temizlik sağlıyor. Üstelik, Toz haznesini de boşaltmak çok kolay. Toz kutusunu boşaltmanız için tek yapmanız gereken tozun sıçrama riski olmadan sadece büküp boşaltmak.

Samsung Rambo elektrik süpürgeleri, dışarı toz sızdırmayı engelleyen HEPA 13 filtre sistemi sayesinde; alerjik kullanıcılara karşı da en güçlü korumayı sağlıyor. Modifiye edilmiş hava akışı sistemi maksimum çekiş gücü sunarken, özel olarak geliştirilmiş yumuşak köşebentleri ile eşyalara zarar vermeden temizliğe olanak sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT