Samsung Galaxy Tabletler Uzaktan Eğitimin Adeta Parlayan Yıldızı Oldu!

Samsung Galaxy Tabletler Uzaktan Eğitimin Adeta Parlayan Yıldızı Oldu!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Samsung Galaxy Tabletler Uzaktan Eğitimin Adeta Parlayan Yıldızı Oldu!

Tarihler: 28 Ocak 2021 Perşembe ~ 28 Mart 2021 Pazar

Firma: Samsung Galaxy,Tablet

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 28, 2021 ~ Mar 28, 2021

Birçok gelişmiş özelliği ile eğitim içeriklerini zenginleştiren Samsung’un Galaxy Tab S6 Lite, Galaxy Tab A7 WiFi ve Galaxy Tab A 8” tabletleri uzaktan eğitim döneminde de öğrencilerin en önemli eğitim araçlarından biri haline dönüştü. Bu dönemin vazgeçilmezleri arasına giren Galaxy tabletler sayesinde çocuklar sadece eğitim içeriklerini zenginleştirmekle kalmıyor, aynı zamanda güvenli ortamlarda eğlencenin keyfini de çıkarabiliyor.

Pandemi nedeniyle 2020 - 2021 eğitim öğretim yılının ilk dönemi uzaktan eğitimle gerçekleştirildi. Bu dönemde tabletler sayesinde öğrenciler derslerini takip etti, eğitim videoları izledi ve konuları daha iyi öğrenme fırsatını yakaladı. Ayrıca birçok gelişmiş uygulama aracılığıyla eğitim içeriklerini de zenginleştirdiler. Samsung Galaxy tabletler de sundukları özelliklerle bu dönemde öğrencilerin en önemli eğitim araçlarından biri haline geldi.

Galaxy Tab S6 Lite ile öğrencilerin not alma şekli yeniden tanımlanıyor
Mükemmel bir tasarım ile geliştirilen Galaxy Tab S6 Lite genç profesyonellerin ve öğrencilerin hayâl gücünü özgür bırakan, verimliliğini yükselten üst düzey özelliklere sahip. Konforlu not almayı mümkün kılan ve çizim için geliştirilen S Pen sayesinde el yazısıyla yazılan notlar dijital metne dönüştürebiliyor ve tek bir tıklamayla Microsoft Word formatlarına aktarılabiliyor.

Galaxy Tab A7 WiFi sayesinde öğrenirken eğlenmek de mümkün
İnce tasarımı, heyecan veren eğlence sistemi ve üstün performansı ile Galaxy Tab A7 WiFi öğrencilerin eğitim hayatını zenginleştirmekle kalmıyor aynı zamanda tüm şıklığıyla günlük hayatlarına renk katan bir rehber de oluyor. Eğlence odaklı geniş ve dinamik 10,4" ekranı ve dörtlü hoparlörlerin çıkardığı Dolby Atmos çevresel ses özellikleriyle yarıyıl tatillerinde de öğrencilerin gözdesi olan bu Galaxy tablet sayesinde dünyalar dolusu içerik parmakların ucuna geliyor.

Öğrencilerin pratik yol arkadaşı: Galaxy Tab A 8”
347 gram ağırlığıyla çocuklar tarafından kolayca taşınabilen Galaxy Tab A (2019, 8.0”) ise öğrencilerin adeta pratik bir yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. 8’’ ekranı ile içerikleri keşfetmek için daha büyük bir ekran sunan Galaxy tabletin alt tarafına yerleştirilen çift hoparlör de üst seviye bir izleme ve dinleme deneyimi sunuyor. Birden çok paylaşım seçeneği ile fotoğrafları, videoları, notları ve diğer ögeleri anında paylaşmayı sağlayarak ailelerin birlikte yeni anılar oluşturmasına da olanak tanıyor.

Yüzde 18 indirimle satışta
Yılın ilk karnesini alan olan öğrenciler yarıyıl tatiline girmenin sevincini yaşarken ebeveynler de çocuklarını mutlu etmek için hediye arayışına başladı. Samsung’un uzaktan eğitim döneminin vazgeçilmezleri arasına giren Galaxy tabletleri de çocukları sevindirecek hediye listelerinin başında yer alıyor. Yenilikçi fikirler ve teknolojiler ile tüm dünyaya ilham veren Samsung, hem velileri ve öğrencileri sevindirmek hem de çocukların geleceği şimdiden şekillendirmelerine yardımcı olmak için seçili Galaxy tabletlerde[ Kampanyaya dâhil olan Samsung marka tablet modelleri ve renk seçenekleri şunlar: SM-T290NZKATUR Galaxy Tab A 8 (2019) Siyah, SM-T290NZSATUR Galaxy Tab A 8 (2019) Gümüş, SM-T500NZAATUR Galaxy Tab A7 Gri, SM-T500NZDATUR Galaxy Tab A7 Altın, SM-T500NZSATUR Galaxy Tab A7 Gri, SM-P610NZBATUR Galaxy Tab S6 Lite Gök Mavisi, SM-P610NZIATUR Galaxy Tab S6 Lite Gül Pembesi, SM-P610NZAATUR Galaxy Tab S6 Lite Dağ Grisi, SM-T720NZDATUR Galaxy Tab S5e Altın, SM-T720NZKATUR Galaxy Tab S5e Siyah, SM-T720NZSATUR Galaxy Tab S5e Gümüş, SM-T870NZKATUR Galaxy Tab S7 Siyah, SM-T870NZNATUR Galaxy Tab S7 Altın, SM-T870NZSATUR Galaxy Tab S7 Gümüş, SM-T970NZKETUR Galaxy Tab S7+ Siyah, SM-T970NZNETUR Galaxy Tab S7+ Altın, SM-T970NZSETUR Galaxy Tab S7+ Gümüş] %18 KDV tutarında indirim yapıyor. 3 Şubat’a kadar devam edecek indirim fırsatı, Samsung Online Mağaza’da (shop.samsung.com/tr/) ve kampanyaya katılan üçüncü taraf online ve fiziki satış kanallarında geçerli olacak.

Öğrenmek ve eğlenmek için dijital bir oyun alanı
Üstelik tüm bu tabletler anne ve babalara çocuklarının yeni bilgileri keşfetmeleri için güvenli bir ortam oluşturma imkanı veren Samsung Kids Home uygulaması ile birlikte geliyor. Bu uygulama ebeveynlerin oyun süresi sınırını belirlemelerine, izinleri kontrol etmelerine olanak veriyor ve çocuklarının ne öğrendiklerini bilmelerini sağlayan kullanım raporları sağlıyor. Çocuklar, anne babaları tarafından izin verilen önceden tanımlanmış bir liste dâhilindeki kişileri arayabiliyor ve onların izin verdikleri belirli web sitelerinde, zamanlanmış belirli süreler dâhilinde güvenli bir biçimde gezinebiliyor. Aynı zamanda çocukların özel bilgileri korunmuş, çevrim içi kimlikleri de güvenceye alınmış oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT